Poate ești la început de drum și vrei să iți formezi o educație în ceea ce ne place să numim “industria business-ului”. Poate deja ai o atare experiență și vrei doar să te perfecționezi, pentru a fi din ce în ce mai bun – pentru a învăța cum să obții cele mai bune rezultate, cel mai profitabile afaceri. Indiferent de poziția pe care o ai în momentul prezent, ești deplin conștient că întotdeauna mai poți învăța câte ceva în acest domeniu, asta și pentru că lumea afacerilor este una vie, organică, în perpetuă mișcare și, adesea, imprevizibilă. Misiunea ta ca viitor/prezent om de afaceri este să fii conștient de importanța formării continue în acest sens.

Din acest punct de vedere convin toți micii sau marii antreprenori, și, pornind de la această premisă, ei participă constant la diverse meeting-uri, seminare sau cursuri în această privință, ceea ce, mai nou, poartă și denumirea de workshop. Iar dacă ești interesat de workshop-uri în China, unde să te familiarizezi cu piața de mărfuri chineză si să pui bazele unei viitoare afaceri care să se sprijine pe importuri din China, ai ajuns în locul potrivit! Bizz2China te poate ajuta sa inițiezi viitorul tău business, oricare ar fi el.

Dar nu putem vorbi despre acest fapt la modul cel mai general – fapt pentru care și aceste demersuri sunt făcute în modalități cât mai nișate: ne interesează anumite zone geografice, anumite domenii de interes, un anumit public-target căruia să i te adresezi, anumite evenimente care pot propulsa sau pot face să scadă rezultatele în anumite momente ale anului, spre exemplu – există n factori în acest sens.

După cum bine știm, China este una dintre cele mai mari forțe economice ale lumii și, de aceea, piața chineză este rentabilă antreprenorilor din varii motive: eficiență, producție (în masă, dacă este nevoie) și, deja, o eficientă comunicare cu întreg Occidentul. Un partener ideal în acest drum poate fi Bizz2China: o companie care face posibilă comunicarea cu statul chinez și care te ajută să obții cele mai eficiente rezultate atunci când ai în vedere importul din acest stat: tot ce înseamnă negociere, relaționare, transport, timp alocat, calitate ș.a.m.d..

De data aceasta, Bizz2China îți oferă posibilitatea să te documentezi, să excelezi în acest tip de comerț, având posibilitatea de a participa la un workshop în acest sens. Poate vrei să știi mai multe despre mentalitatea omului de afacere chinez, poate vrei să înțelegi cum le funcționează sistemul economic, să compari, să apreciezi și, în cele din urmă, să te specializezi pe o piață cu un real și vizibil potențial. Experiența și preocuparea de care dispune societatea noastră, Bizz2China, o recomandă ca partener ideal, iar acum poți lua parte și poți observa acest proces și, mai exact, ce presupune o bună relaționare cu marii producători.

Indiferent că ai debutat deja pe această cale și te ocupi cu importul de produse, indiferent dacă în prezent totul este doar la nivel de idee, acest workshop te poate aduce mai aproape de a pune bazele unei afaceri consistente și, cel mai important, cu rezultate. Pentru mai multe detalii, poți consulta website-ul sau poți lua contact cu noi pentru a te pune la curent cu procedura de înscriere în aceste proiecte.

Nu uita, o educație financiară este binevenită oricui, iar a înțelege cum funcționează piața chineză te poate duce cu un pas în fața concurenței, mai ales dacă reușești să îți pui la punct un plan strategic structurat. Bizz2China te formează pentru a-ți dezvolta un business productiv, nișat, corespunzător preferințelor tale.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Ai ceva de spus pe această temă? Ești binevenit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *