Povestea noastra

Povestea noastra incepe in anul 2001, cand fondatorul firmei, Claudiu Ciobanu, a ales China pentru a-si finaliza studiile in Economie si Comert Exterior in limba chineza, urmand calea deschisa de parintii sai, care au devenit importatori de produse din Asia si in special din China inca din anul 1993. Astazi, conduce o echipa de specialisti in importurile din China, o echipa mixta, romano-chineza, cu cei mai multi membri situati chiar in China.

Bizz2China, o companie specializata in importuri din China, a aparut in anul 2006 ca o reactie la problemele de calitate pe care le aveau importatorii romani la acea vreme. Astfel, am devenit prima firma romaneasca de pe piata din China. Au trecut 14 ani de atunci, ani in care am acumulat o experienta vasta, prin cunoasterea detaliata a pietei chineze de marfuri, interactiunea cu sute de fabrici si producatori chinezi si negocierea a sute de contracte pentru clientii nostri. Implicit, echipa noastra s-a marit si s-a specializat, cuprinzand astazi colegi dedicati pe partea de achizitii / sourcing, colegii specializati in controlul calitatii, precum si cei dedicati ramurii de logistica si transport.

Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, Bizz2China se dovedeste a fi partenerul numarul 1 in relatia dintre importatori si principalii producatori din China. Portofoliul solid al firmei noastre nu reprezinta doar o carte de vizita, ci si garantia incheierii cu succes a oricarui contract de import din China. Am devenit specialisti in importurile din China si va putem oferi certitudinea calitatii marfurilor, a seriozitatii furnizorilor si a transportului catre depozitul dumneavoastra efectuat in conditii depline de siguranta – totul in cele mai avantajoase conditii comerciale posibile.

Indiferent de marfa sau produsele pe care doriti sa le importati din China, de cantitatea de care aveti nevoie sau de complexitatea produsului pe care il cautati, puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Vom aloca toate resursele de care dispunem pe piata chineza pentru a va putea oferi cel mai bun raport calitate pret pe care l-ati putea gasi, care sa va permita cresterea profitabilitatii prin maximizarea marjei pe care o veti putea folosi la comercializarea produselor aduse din china.

Bizz2China, specialistii tai in importurile din China. Poti conta pe noi!

100+

Clienti multumiti

12+

Ani de experienta

3000+

Containere trimise din China

Parteneriate

Cel mai vechi parteneriat de importuri din China pe care il avem este cu partenerii nostri de la Lancom Distribution, acestia fiind clientii Bizz2China inca din anul 2006. Lancom este unul dintre cei mai importanti furnizori de Horeca la Metro Cash&Carry.

De-a lungul timpului, s-au numarat in portofoliul nostru si alte firme stabile precum: Distributie Mobila SRL, Papiric Romania – Dealer Mega Image, Genius Grup Brasov, Prestagent SRL – distributie si productie marmura si granit.

Anii din urma au venit si cu parteneriate in domeniul noilor tehnologii, un bun exemplu fiind smart watch-ul Dagadam, un ceas inteligent pentru care Bizz2China a facut sourcingul integral, identificand furnizorii tuturor componentelor si supervizand podrucerea matritelor (cadre, carcasa, curele, etc). Astfel, am reusit sa coordonam si sa aducem la un punct comun de intelegere a nevoilor clientului furnizori diferiti, din domenii diferite, care au trebuit sa fie compatibili intre ei nu doar din punct de vedere tehnic si calitativ, dar si din punctul de vedere al intelegerii aceluiasi soft.

Indiferent de complexitatea business-ului sau a proiectului pe care doriti sa-l puneti in aplicare, echipa Bizz2China are capacitatea de a coordona toate importurile din China de care aveti nevoie! Puteti conta pe noi!

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Poti conta pe noi!