Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul achiziţiilor din China si o buna cunoaștere a furnizorilor chinezi, Bizz2China pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune soluţii pentru realizarea in condiții optime de calitate si profitabilitate a importurilor din China. De multe ori, mai ales in cazul achizițiilor de valori foarte mari, vizitarea fabricilor din China poate fi o acțiune utilă, prin care sa vă convingeți personal de capacitățile acestora si de calitatea produselor pe care doriți să le importați. Așadar, cine doreşte să viziteze fabrici din China, este invitat să o facă, echipa Bizz2China chiar recomandă acest lucru. Va fi o experiență nu doar profitabilă, ci și inedită!

În acest fel, clientul poate vedea cu propri-i ochi despre ce este vorba şi nu mai există loc de nicio îndoială. Bizz2China oferă toate facilităţile clienţilor şi asigură absolut tot, de la translator şi cazarea în China, până la şoferul care-l va transporta pe client acolo unde este nevoie.

Astfel, va cunoaşte firmele serioase, cu care compania are parteneriate de ani buni, va putea vedea şi alege marfa pe care şi-o doreşte. După aceea, echipa Bizz2China se ocupă de restul detaliilor, cum ar fi: controlul tehnic de calitate, consolidarea containerului de marfă care va pleca spre România, declaraţia vamală de export, etc. Practic, ne ocupăm de transportul mărfii, până la „uşa” clientului, de unde si conceptul „door to door”.

Vizitarea fabricilor din China este un serviciu pe care îl punem la dispoziția clienților nostri de mai mulți ani. Ideea ne-a venit din practica oferită de colaborarea cu partenerii nostri, ei fiind cei care au venit pentru prima dată cu această cerință. În măsura in care este posibil, vă încurajăm sa vizitați fabrica din China pe care, in prealabil, noi o putem selecta dintre diferiții furnizori posibili pentru produsele de care aveți nevoie. În acest fel, se pot depăși eventualele prejudecăți legate de calitatea produselor fabricate în China si veți putea sta liniștiți în privința calității acestora.

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Poti conta pe noi!