1. Trimite-ne specificatiile produselor dorite.

Noi vom identifica cei mai potriviti producatori din China din punctul de vedere al raportului calitate-pret. Vom face o lista scurta a acestora, iar account manager-ul desemnat sa se ocupe de tranzactie va face o verificare amanuntita asupra legitimitatii lor. Ulterior, vom incepe negocierile in locul si in numele tau.
In masura in care produsul dorit permite, vei primi esantioane, impreuna cu toate costurile ce vor interveni, pana la receptionarea marfii in depozitul tau. Esantioanele produselor vor ajunge la tine pentru a-ti oferi certitudinea calitatii marfii importate din China.

2. Aprobarea comenzii

Odata aprobata comanda, echipa Bizz2China va desfasura urmatoarele operatiuni: controlul calitatii produselor din China; completarea contractelor de vanzare – cumparare; organizarea intregului proces logistic (shipping, rute transport catre beneficiar).

3. Plata catre producator

Dupa ce te-ai asigurat ca in contract sunt stipulate toate conditiile tale, urmeaza semnarea lui de catre tine si partenerul chinez. E momentul pentru efectuarea platii.

Odata stabilita cantitatea si definitivate operatiunile de mai sus, Bizz2China va efectua toate formalitatile de import din China catre tine, in sistemul “door to door”:

  • shipping;
  • logistica;
  • permise;
  • completarea formularelor pentru taxe;
  • asigurari.

Serviciile Bizz2China de import nu inseamna doar un negociator experimentat si un cunoscator in detaliu al pietei chineze de marfuri, ci si simplificarea tuturor operatiunilor logistice.

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Daca vrei sa aflii detalii direct de la sursa, daca vrei sa iti dezvolti un business de succes, contacteaza-ne pentru a afla toate informatiile necesare!