Importuri China

Daca sunteti interesat sa aduceti de marfa din China, sa importati orice fel de produse din China sau sa intrati in contact cu potentiali parteneri de afaceri chinezi, ati ajuns la locul potrivit! Noi, cei de la Bizz2China, putem sa va ajutam cu toate serviciile si solutiile necesare pentru importurile din China, pe baza unui parteneriat bazat pe incredere si transparenta. Serviciul nostru de consultanta import China si comert international poate ajuta atat un importator cu experienta, cat si un importator care este la inceput de drum si are nevoie de ajutor. Echipa noastra este formata din oameni care au peste 10 ani de experienta în comertul international, situati atat in Romania, cat si in China.

Cei  mai multi dintre membrii echipei vorbesc  fluent mai multe limbi,  in principal limba engleza si chineza, avand multi ani de experienta  in afacerile cu China, precum si in serviciile conexe. Va oferim servicii complete pentru efectuarea unui import din China, scopul nostru fiind de a-i ajuta pe clientii nostru sa cumpere produse de calitate la un pret accesibil. Serviciile noastre de import China – Romania sau de export Romania – China includ identificarea celor mai bune optiuni in privinta produselor cu care doriti sa va aprovizionati, serviciul de verificare a calitatii marfurilor, de traducere, de consolidare  a comenzii si transportului si de încarcare a containerului,.

Stim cu totii ca de foarte multi ani China reprezinta principala sursa de bunuri, fabricate la cele mai mici preturi si care, daca sunt importate cu intelepciune, pot aduce profituri uriase. Cu toate acestea, exista numeroase capcane de-a lungul drumului, care descurajeaza in prima faza importatorul  de la a intreprinde pasi concreti in vederea initierii de afaceri in China. Sincer vorbind, comertul international nu este, intr-adevar, lipsit de dificultati, dar acestea pot reprezenta ori bariere de intrare insurmontabile, ori oportunitati excelente de afaceri. Cu siguranta va doriti sa va aflati in cea de-a doua categorie, cea a oportunitatilor si tocmai acesta este motivul pentru care aveti nevoie de un agent competent care sa va ofere consultanta import China. Contactati-ne cu incredere, puteti conta pe noi!

Noi întelegem ca un importator de marfuri din China nu este doar în cautarea celor mai mici costuri, ci are si anumite criterii pentru selectarea unuia sau mai multor furnizori chinezi, adecvati si compatibili cu nevoile sale. Echipa noastra va lucra îndeaproape cu dumneavoastra, pentru a intelege nevoile si asteptarile pe care le aveti în ceea ce priveste calitatea produsului, a timpului de livrare, a cantitatii optime necesare, a standardelor de ambalare, etc. Scopul comun va fi acela de a gasi un furnizor China potrivit pentru Dvs.

Vom gasi o solutie optima si in privinta costurilor pentru un transport China eficient si potrivit pentru nevoile pe care le aveti. Putem si depozita bunurile dumneavoastra, daca este necesar. Multi dintre clientii nostri folosesc acest serviciu, în scopul de a se asigura ca toate partile proiectului sunt colectate si expediate în acelasi timp. Depozitarea în China este mult mai ieftina decat in multe alte tari dezvoltate, astfel încat s-ar putea minimiza unele costuri ale importului din China, diminuand, astfel, pretul total al produselor.

100+

Clienti multumiti

12+

Ani de experienta

3000+

Containere trimise din China

Cei 3 pasi ai importurilor din China

1. Identificare furnizori

Trimite-ne un mesaj cu toate specificatiile produselor si iti vom recomanda furnizorii potriviti

2. Achizitii si negocieri

Pentru chinezi, negocierile sunt ocazii sociale importante, in cadrul carora se consolideaza relatiile. Bazeaza-te pe noi, am negociat sute de contracte in China!

3. Comisionar vamal si transport

Ne ocupam de tot procesul vamal si transport pentru ca tu sa ai timp sa-ti administrezi afacerea

Esti interesat sa faci importuri din China insa nu stii de unde sa incepi?
Ai descoperit un furnizor si vrei sa te convingi ca poate deveni un partener de incredere?

Cu noi, importurile din China devin realitate.
Poti conta pe noi!

Studiu de caz – Dagadam Watch

Bizz2China are capacitatea de a implementa proiecte complexe, care necesita componente multiple. In exemplul alaturat, pentru ceasul inteligent Dagadam, Bizz2China a facut sourcingul integral, identificand furnizorii pentru toate componentele si supervizand producerea matritelor (cadre, carcasa, curele, etc). Este un exemplu foarte bun pentru modul in care am reusit sa coordonam si sa aducem la un punct comun de intelegere a nevoilor clientului furnizori diferiti, din domenii diferite, care au trebuit sa fie compatibili intre ei nu doar din punct de vedere tehnic si calitativ, dar si din punctul de vedere al intelegerii si integrarii aceluiasi soft.

Cum te poate ajuta Bizz2China?

1. PRIMESTI OFERTA COMPLETA – De la verificarea si recomandarea furnizorilor la aprovizionarea cu marfuri, de la negocierea preturilor la intocmirea contractelor de vanzare, ne ocupam de toate. Echipa noastra va comanda bunurile de care sunteti interesat, le va face controlul de calitate si va gestiona intregul proces de import din China. Ne asiguram ca veti primi direct la usa firmei Dvs. produsele din China pentru care ati platit.

2. INCEARCA SERVICIILE NOASTRE – Iti poti permite tarifele noastre! La valoarea comenzii tale, adaugam un comision care variaza in functie de suma importului din China.

3. FOLOSESTE O ECHIPA EXPERIMENTATA SI SCAPA DE GRIJI – Importul din China este o afacere bazata pe incredere. Esti linistit doar cand stii ca o echipa de experti lucreaza in interesul tau. O echipa  care a intermediat sute de importuri din China. Bizz2China are birouri in Bucuresti, dar si in China.

4. AI DE-A FACE CU PRODUCATORI, NU CU ESCROCI – Problema cu unele site-uri este ca exista si intermediari care se dau drept producatori. Acestia se vor prezenta ca furnizori, dar de fapt vor incerca sa gaseasca cele mai ieftine preturi pentru produsele dorite de Dvs, insa de cele mai multe ori acestea vor fi la o calitate indoielnica. Si de aici poate incepe o serie nesfarsita de probleme, toate sumsumandu-se unui import nereusit din China, cu produse scumpe si proaste. Bizz2China a eliminat din baza de date furnizorii necinstiti si isi actualizeaza permanent baza de date cu furnizori, aceasta fiind o resursa extrem de valoroasa a companiei noastre. Ne asiguram, astfel, ca va vom pune in legatura cu producatori corecti, cu care veti putea construi o relatie pe termen lung, de tip win-win.

5. PRODUSE DE CALITATE – Sa gasesti produse de calitate este cea mai mare problema atunci cand vrei sa achizitionezi diverse marfuri, dar mai ales cand doresti sa le importi. Noi te vom ajuta sa identifici produsele de calitate de care ai nevoie, urmarind intreg procesul tehnologic. Bizz2China colaboreaza cu inspectori de calitate din intreaga China. Astfel, ne asiguram clientii ca primesc la timp exact ceea ce au comandat.

6. SALVEAZA TIMP SI OBTINE REZULTATE MAI BUNE – Sa gasesti un furnizor potrivit si sa il verifici e un lucru aproape imposibil de la distanta. Asa sunt si negocierile cu fabricile din China. Echipa noastra este in contact permanent cu producatorii si vorbeste mandarina la nivel de nativi. Intr-un timp scurt, membrii Bizz2China se pot intalni fata in fata cu reprezentantii fabricilor. Acest lucru imbunatateste comunicarea, creste viteza de procesare a comenzilor, iar problemele aparute pot fi rezolvate in ore, nu in saptamani!

7. REZOLVAM PROBLEMELE LA FATA LOCULUI – Cei mai multi consultanti te sfatuiesc cu privire la ce ai de facut. Insa cand o problema intervine, iti spun sa te descurci de unul singur. Noi nu oferim niciodata un astfel de raspuns. In cazul in care vor aparea probleme, ai nevoie de o echipa care sa mearga la fabrica si sa le rezolve. Acea echipa nu poate fi decat echipa Bizz2China, pentru ca doar noi avem colegi chinezi, in China, disponibili pentru Dvs si pentru a va reprezenta direct in relatia cu furnizorii.

8. PRETUL FINAL IL PRIMESTI INAINTE DE A PLASA COMANDA – Este grozav sa primesti un pret de la fabrica, insa care este costul total? Trebuie sa iei in calcul taxele de transport din China, taxele de vamuire, precum si asigurarea. Bizz2China iti va oferi costul total inainte de a plasa comanda pentru ca tu sa iti controlezi eficient bugetul.

9. ECONOMISESTE PANA LA 50% PRIN CONTAINERELE PARTAJATE – La o evaluare a cantitatii marfurilor importante, se intampla deseori sa realizati ca nu este suficienta pentru a incarca un intreg container din China. Daca veti lucra cu noi, acest fapt nu va mai reprezenta o problema. Vom gasi o alternativa sub forma unui container partajat si astfel veti iesi in castig!

Bizz2China ofera servicii import China de peste 10 ani! Este o companie total independenta, nefiind in nici un fel subsidiara a vreunui concern sau a vreunui producator din mediul economic chinez. Datorita acestui lucru, veti obtine din partea noastra un climat de afaceri absolut transparent, fara costuri ascunse si cu posibilitatea de a coordona comenzi de import din China in domenii variate.

Bizz2China, companie de importuri China, va pune la dispozitie modalitati reale si palpabile de identificare a furnizorilor si producatorilor consacrati. Tocmai din acest motiv, va propunem de la prima intalnire moduri de comunicare adecvate, pentru a intelege cat mai bine ceea ce Dvs, ca importator China, doriti sa obtineti. Este unul dintre elementele pe care punem accent pentru a nu pierde nici =o clipa din vedere specificatiile exacte ale produselor dorite.

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Poti conta pe noi!