Importuri China

Daca aveti de gand sa faceti un import marfa China, ati ajuns la locul potrivit, deoarece, firma noastra Bizz2China  poate sa va ajute cu toate serviciile si solutiile necesare pentru un  import din China, pe baza unui parteneriat bazat pe incredere si transparenta. Serviciul nostru de consultanta import China in comertul international poate ajuta atat un importator cu experienta, cat si un importator care este la inceput si are nevoie de ajutor. Echipa noastra este formata din oameni care au peste 10 ani de experienta în comertul international.

Cei  mai multi dintre membrii echipei noastre vorbesc  mai multe limbi fluent în limba engleza si chineza, cu ani de experienta  in afaceri China conexe. Noi oferim servicii  import China de inalta calitate pentru a permite clientilor nostri sa cumpere la un pret accesibil. Serviciile noastre de import China Romania includ produse de aprovizionare, serviciul de încarcare a containerului, de verificare a calitatii marfurilor, de traducere, de consolidare  a comenzii si transportului.

Stim cu totii ca, China este o sursa larga de bunuri ieftine fabricate, care, daca sunt importate cu intelepciune pot duce la profituri uriase. Cu toate acestea, exista numeroase capcane de-a lungul drumului care descurajeaza prima data importatorul  de la luarea masurilor pana la a face afaceri China. Sincer vorbind comertul international nu este fara cota proprie de dificultate, care este exact motivul pentru care ai nevoie de un agent competent care sa va ofere consultanta import China.

Noi întelegem ca un importator din China nu este doar în cautarea celor mai mici costuri, ci are anumite criterii pentru selectarea unui furnizor China adecvat. Echipa noastra va lucra îndeaproape cu tine pentru a intelege nevoile tale si asteptarile tale în ceea ce priveste calitatea produsului, timpul de livrare, cantitate de comanda, standarde de ambalare, etc, pentru a gasi un furnizor China potrivit pentru tine.

Vom gasi o solutie de costuri pentru un transport China  eficient pentru nevoia ta. Putem depozita bunurile dumneavoastra, daca este necesar. Multi dintre clientii nottri folosesc acest serviciu, în scopul de a se asigura ca toate partile proiectului sunt colectate si expediate în acelasi timp. Depozitarea în China este mult mai ieftina decat multe tari dezvoltate, astfel încat s-ar putea salva unele costuri China totale de pe comanda

100+

Clienti multumiti

12+

Ani de experienta

3000+

Containere trimise din China

Solutii in 3 pasi pentru importuri China

1. Identificare furnizori

Trimite-ne un mesaj cu toate specificatiile produselor si iti vom recomanda furnizorii potriviti

2. Achizitii si negocieri

Pentru chinezi, negocierile sunt ocazii sociale importante, in cadrul carora se consolideaza relatiile. Bazeaza-te pe noi!

3. Comisionar vamal si transport

Ne ocupam de tot procesul vamal si transport pentru ca tu sa ai timp sa-ti administrezi afacerea

Esti interesat sa faci importuri din China insa nu stii de unde sa incepi?
Ai descoperit un furnizor si vrei sa te convingi ca poate deveni un partener de incredere?

Cu noi, importurile din China devin realitate.
Poti conta pe noi!

Studiu de caz – Dagadam Watch

Bizz2China are capacitatea de a implementa proiecte complexe, care necesita componente multiple. In exemplul de mai jos, pentru ceasul inteligent Dagadam, Bizz2China a facut sourcingul integral, identificand furnizorii pentru toate componentele si supervizand podrucerea matritelor (cadre, carcasa, curele, etc). Este un exemplu foarte bun
pentru modul in care am reusit sa coordonam si sa aducem la un punct comun de intelegere a nevoilor clientului furnizori diferiti, din domenii diferite, care au trebuit sa fie compatibili intre ei, nu doar din punct de vedere tehnic si calitativ, dar si din punctul de vedere al intelegerii aceluiasi soft.

Cum te poate ajuta Bizz2China?

1. PRIMESTI OFERTA COMPLETA – De la aprovizionarea cu marfuri, la verificarea si recomandarea furnizorilor, le facem pe toate. Ne ocupam de negocierile preturilor si intocmim contractele de vanzare. Echipa noastra va comanda bunurile de care esti interesat si va face controale de calitate si de procesul de import China. Ne asiguram sa primesti la usa produsele din Chinapentru care ai platit.

2. INCEARCA SERVICIILE NOASTRE – Iti poti permite tarifele noastre. La valoarea comenzii tale, adaugam un comision care variaza in functie de suma importului din China.

3. FOLOSESTE O ECHIPA EXPERIMENTATA SI SCAPA DE GRIJI – Importul din China este o afacere bazata pe incredere. Esti linistit doar cand stii ca o echipa de experti lucreaza in interesul tau. O echipa  care a intermediat zeci de importuri din China. Bizz2China are birouri in Bucuresti, dar si in China.

4. AI DE-A FACE CU PRODUCATORI, NU CU ESCROCI – Problema cu unele site-uri este ca unii intermediari se dau drept producatori. Acestia se vor da drept furnizori in timp ce vor gasi cele mai ieftine preturi pentru produsele dorite insa la o calitate indoielnica. Si de aici incepe o serie nesfarsita de probleme: probleme de calitate si cotatii de pret umflate. Bizz2China a eliminat din baza de date furnizorii necinstiti. Ne-am asigurat ca te vom pune in legatura cu producatori corecti.

5. PRODUSE DE CALITATE – Sa gasesti produse de calitate este cea mai mare problema cand vrei sa importi. Noi te vom ajuta sa identifici produsele de calitate de care ai nevoie, urmarind procesul tehnologic. Bizz2China colaboreaza cu inspectori de calitate din intreaga China. Astfel, ne asiguram clientii ca primesc la timp exact ceea ce au comandat.

6. SALVEAZA TIMP SI OBTINE REZULTATE MAI BUNE – Sa gasesti un furnizor potrivit si sa il verifici e un lucru aproape imposibil de la distanta. Asa sunt si negocierile cu fabricile. Echipa noastra este in contact permanent cu producatorii si vorbeste mandarina. Intr-un timp scurt membrii Bizz2China se pot intalni fata in fata cu reprezentantii fabricilor. Acest lucru imbunatateste comunicarea, creste viteza de procesare a comenzilor, iar problemele aparute pot fi rezolvate in ore, nu in saptamani.

7. REZOLVAM PROBLEMELE LA FATA LOCULUI – Cei mai multi consultanti te sfatuiesc cu privire la ce ai de facut. Insa cand o problema intervine, iti spun sa te descurci de unul singur. Noi nu oferim niciodata un astfel de raspuns. In cazul in care vor aparea probleme, ai nevoie de o echipa care sa mearga la fabrica si sa le rezolve.

8. PRETUL FINAL IL PRIMESTI INAINTE DE A PLASA COMANDA – Este grozav sa primesti un pret de la fabrica, insa care este costul total? Trebuie sa iei in calcul taxele de transport China, taxele de vamuire, si asigurarea. Bizz2China iti va oferi costul total inainte de a plasa comanda pentru ca tu sa iti controlezi eficient bugetul.

9. ECONOMISESTE PANA LA 50% PRIN CONTAINERELE PARTAJATE – La o evaluare a cantitatii marfurilor importante realizezi ca nu este suficienta incat sa incarce un container China. Nu este nici o problema. Alege containerul partajat si vei iesi in castig.

Bizz2China ofera servicii import China este o companie total independenta, nefiind in nici un fel subsidiara a vreunui concern sau a vreunui producator din mediul economic chinez. Datorita acestui lucru, vei obtine din partea noastra un climat de afaceri absolut transparent, fara costuri ascunse si posibilitatea de a coordona comenzi de import China pe mai multe domenii.

Bizz2China firma import China va pune la dispozitie modalitati reale si palpabile de identificare a furnizorilor si producatorilor consacrati. Tocmai din acest motiv, iti propunem de la prima intalnire moduri de comunicare adecvate, pentru a intelege cat mai bine ceea ce tu, ca importator China, doresti sa obtii. Este unul dintre elementele pe care punem accent pentru a nu pierde nici o clipa din vedere specificatiile exacte.

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Poti conta pe noi!