Iti spunem in cine sa ai incredere

Identificarea furnizorului potrivit din China poate necesita mult timp. Un simplu click pe Internet si te vei trezi cu zeci de pagini cu producatori. Insa in cine sa ai incredere, cand tu esti in Romania, iar ei sunt in China? Evident, trebuie sa aflii cat mai multe informatii despre ei inainte de a te decide cu cine sa bati palma.

Si apoi vine momentul in care trebuie sa cantaresti a cui oferta este cea mai buna, unde gasesti cel mai bun raport calitate-pret?

Si drumul nu se incheie aici. Te vei lovi in curand de barierele culturale si lingvistice.

Scapa de toate aceste griji si apeleaza cu incredere la noi pentru un import din China reusit pe toate planurile! Poti conta pe noi!

Te bate gandul sa importi din China? Iar daca esti multumit de cum decurg lucrurile, ai vrea sa continui?

Gasim impreuna metoda de aprovizionare potrivita!

Ce este diferit la noi?
Avem birou si in China

Bizz2China – Import-Export Marfa Produse China – coordoneaza toate fazele lantului de aprovizionare, de la identificarea produsului companiei pana la destinatia finala a produselor in centrele de desfacere ale clientilor nostri, oriunde in Romania.

Cu siguranta exista furnizori foarte competitivi in China, iar selectia acestora este obiectivul principal al angajatilor nostri, care merg la fata locului si se conving de calitatea serviciilor oferite. Nu poti face acelasi lucru din biroul tau din Romania. Lasa lucrul asta in seama expertilor nostri!

Avand un birou in China, Bizz2China rezolva problemele in ore, nu in zile, eliminand neintelegerile si intarzierile care determina depasiri de buget.

Printre avantajele colaborarii cu noi se numara:

  • o comunicare imbunatatita cu fabricile din China,
  • cresterea calitatatii,
  • preturi mai mici,
  • accelerarea procesului de achizitie si
  • eliminarea surprizelor.

Nu exista substitut in  a avea pe cineva pe teren in China urmarindu-ti interesele si nevoile. Fabricile fac greseli. Ele vor incerca sa le acopere sau sa scape trimitindu-ti produse de proasta calitate. Cu Bizz2China vei economisi sume importante, asigurandu-te ca vei primi exact ceea ce ai comandat.

Cinci cai prin care Bizz2China te poate ajuta sa gasesti furnizorul potrivit

1. Gasim fabricantul care sa corespunda cerintelor tale

Trimite-ne un mesaj cu toate specificatiile produselor (materiale folosite, intervalul de timp necesar pentru livrare, cantitatea dorita etc.). Ataseaza poze, documente relevante si orice alte detalii, pentru a ne face o idee cat mai clara asupra a ceea ce iti doresti.

2. Ai gasit un furnizor? Obtinem un pret mai bun pentru tine

Multi clienti apeleaza la noi dupa ce au identificat furnizorii, insa sunt deja blocati in aceasta etapa.

Echipa Bizz2China va verifica daca furnizorul este unul de incredere. Asta presupune controlarea licentei de afacere si contactarea clientilor existenti. Vom constata daca este doar un  intermediar sau chiar producator. In cazul in care cercetarile noastre au un rezultat negativ, iti vom recomanda un alt furnizor.

Bizz2China poate avea rolul de negociator, poate stabili proceduri pentru controalele de calitate, poate intocmi contractele de vanzare si sa dispuna comanda in numele tau. Ne mandrim cu faptul ca niciun client nu a fost inselat de vreun furnizor.

3. Detinem propria lista de furnizori

Detinem o baza de date importanta cu furnizori cu care lucram de ani buni. Ne-am convins de calitatea relatiilor si ne-am castigat reciproc simpatia. Acest parteneriat ne ofera cotatii de pret rapide, costuri preferentiale si fiabilitate.

4. Produse pe comanda, personalizate

Bizz2China va gasi pentru tine furnizori care sa iti fabrice produsele. Indiferent de complexitatea lor, putem gasi solutiile potrivite.

5.Deja am facut importuri din China. Cum ma poate ajuta Bizz2China?

Bizz2China are o experienta vasta cu importatori si sunt multe motive pentru care acestia ne folosesc serviciile.

In primul rand, aprovizionarea, negocierile de pret, confirmarile specificatiilor produselor pot constitui procese care consuma timp. Cei mai multi prefera un partener de incredere care sa preia aceste griji. Acest lucru i-ar face sa se concentreze asupra afacerilor lor.

In al doilea rand, partenerii nostri folosesc Bizz2China ca o extensie a firmelor lor. Nu poti inlocui prezenta unui om pe teren in China care sa iti urmareasca interesele si nevoile. Fabricile fac greseli. Ele vor incerca sa le acopere sau sa scape de raspundere trimitindu-ti produse de proasta calitate. Cu Bizz2China vei economisi sume importante, asigurandu-te ca vei primi exact ceea ce ai comandat.

Ce spun clientii

Un parteneriat de succes! Asa as descrie colaborarea noastra cu Bizz2China. Sunt o echipa flexibila, dinamica, tanara, dar cu experienta. O singura vizita in China a fost suficienta pentru a ne convinge de calitatea serviciilor acordate de aceasta companie importurilor noastre.

Cei de la Bizz2China au fost extrem de eficienti, atat in identificarea produselor de care am avut nevoie cat si in negocierile cu partea chineza, dar mai ales transportul, chiar s-a respectat termenul de livrare.

Colaborarile pe care le-am avut si pe care le avem in continuare cu Bizz2China sunt adevarate relatii profesionale de afaceri, activitatile noastre de import fiind perfect coordonate de dinamismul personalului Bizz2China, atat in Romania cat si in China.

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Poti conta pe noi!