Va ganditi sa incepeti o afacere mica, sa renovati, sa construiti sau sa deveniti subcontractant pentru o companie mare? Importul de marfa din China  va permite sa folositi banii mai bine, iar cu ajutorul nostru puteti intra direct în piata din China.

Exista multe oportunitati de a avea produse fabricate în China, producatorii chinezi pot produce aproape orice produs la care v-ati putea gandi, dar cum puteti face un import China si sa profitati de aceasta oportunitate?

Aproape oricine poate face profituri uriase fiind un importator China, daca urmati pasii în ordinea corecta. În primul rând, ar trebui sa cercetati procesul de import China – Romania.

I. Ce produs ar trebui sa importi din China?

De unde sa incepi, ati putea fi prezent în una din aceste doua barci:

1. Stiti ce vreti sa importati din China in Romania, sau

2. Nu stiti sigur ce anume sa importati din China

Daca stiti ce marfa sa importati din China – Foarte bine! Urmatorul pas este de a determina cantitatea de produse China pe care le doriti.

Daca nu stiti ce sa importati din China in Romania, atunci uitati-va la diferentele din piata, sau gasiti un plus de valoare pe care l-ati putea livra ca sa se diferentieze produsul sau serviciul Dvs. de ofertele actuale.

Diferite persoane au succes cu anumite produse importate din China. Aveti nevoie de piata de desfacere pentru a putea sa va vindeti produsul atunci când acesta va ajunge, deci faceti unele cercetari de piata în primul rând. Asa ca, intrebati potentialii clienti ce isi doresc si cât ar fi dispusi sa plateasca pentru aceste produse din China? China este considerata „fabrica lumii”, astfel încât exista o gama larga de produse China din care sa alegeti. Puteti lua in considerare o serie de exemple de produse: Produse din otel, Produse pentru locuinte, Mobilier China, Echipamente-Textile, Produse din material plastic, Chimicale, Alte produse de nisa.

II. Cât de multe produse ar trebui sa comand din China?

Multe persoane aflate in acest stadiu spun, „nu stiu câte produse vreau, pentru ca eu nu stiu cât de multe voi vinde”, sau, „Vreau doar câteva pentru a testa piata”.

Cunoasterea cantitatii optime este foarte importanta, deoarece va trebui sa-i spuneti exact furnizorului  din China ce anume si cat anume doriti, pentru ca acesta sa va dea o oferta! Cantitatea comandata va determina cât de multe fabrici din China vor dori sa faca afaceri cu tine:

  • Specifica prea multe unitati, iar unele fabrici nu vor oferta pentru ca este dincolo de capacitatea lor.
  • Specifica prea putine unitati si fabricile nu vor oferta, pentru ca nu este posibil sau rentabil pentru ei sa produca produsul dorit.

Vreti sa obtineti cel putin sase oferte pentru produsul Dvs., pentru a va ajuta in determinarea unui pret corect de piata pe care sa il platiti, pentru ca si preturile variaza foarte mult in China.

Veti avea nevoie pentru oferte China de:

1. Cantitatea primei comenzi
2. Volumul lunar, trimestrial si anual.

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Poti conta pe noi!