Esti bun la negocieri?

Pentru chinezi, negocierile sunt ocazii sociale importante, in cadrul carora se consolideaza relatiile. Pentru cei interesati sa faca achizitii din China, lipsa intelegerii contextului cultural si a mentalitatii furnizorului poate reprezenta un minus semnificativ in obtinerea celui mai bun pret. Pentru niste achizitii profitabile, aveti cu siguranta nevoie de niste negociatori care inteleg cultura chineza, care traiesc in China si care relationeaza in fiecare zi cu furnizori chinezi.

Bizz2China protejeaza interesele partenerilor sai, pe toata durata procesului de import China pana la depozitarea produselor din China. Dupa identificarea si contactarea producatorului, Bizz2China va initia un proces de negociere si consultanta in domeniul achizitiilor, menit sa stabileasca conditiile definitive ale termenilor contractuali.

Odata asezati la masa tratativelor, inarmati cu un pachet informational solid, vom sti sa negociem termenii financiari si economici, sa facem cunoscute cerintele exacte in ceea ce priveste modalitatile de productie, sa redefinim avantajele intregului proces de servicii de import China.

Parteneriatul cu noi iti ofera in tot acest timp un real avantaj: cunoasterea prealabila a costurilor de productie si transport precum si monitorizarea pas cu pas a intregului proces de achizitii.
O strategie bine conceputa de la bun inceput, un suport permanent din partea Bizz2China ce va elimina obstacolele lingvistice si de ordin cultural, toate aceste aspecte vor fi aliatii tai si vor deschide noi orizonturi economice si noi oportunitati.

Aducem un plus in parteneriatele noastre prin prezentarea unor prognoze economice reale si printr-o analiza detaliata si atent efectuata a mediului de afaceri din China aferent domeniului de care esti interesat.

Orice activitate desfasurata de Bizz2China implica responsabilitate, comunicare adecvata si multa implicare. Poti conta pe noi!

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Poti conta pe noi!