Iti aducem produsele direct la sediu! Bizz2China, in calitate de Comisionar in Vama, realizeaza urmatoarele servicii vamale: Import, Export, Tranzit, Antrepozitare

Transport marfa China

1. Import – Consultanta vamala

Oferim consultanta vamala si asistenta pentru pregatirea si intocmirea documentatiei tehnice solicitate, alaturi de cererile pentru:

 • obtinerea numarului de identificare EORI
 • obtinerea autorizarii regimurilor economice de antrepozit vamal, admitere temporara, perfectionare activa si pasiva
 • obtinerea avizelor de clasificare si incadrare tarifara (ITO)
 • primirea documentelor necesare efectuarii operatiunii vamale de import.
 • verificarea existentei tuturor documentelor necesare si a corectitudinii acestora.
 • calculul datoriei vamale si a drepturilor accesorii la regimul de punere in libera circulatie a marfurilor si comunicarea acestora agentului economic
 • procesarea informatica a declaratiei vamale in detaliu, in baza contractului de reprezentare directa, in conformitate cu reglementarile vamale in vigoare.
 • depunerea declaratiei vamale, in detaliu, la biroul vamal.
 • reprezentarea agentului economic pe parcursul etapelor de procesare a declaratiilor vamale si la controlul fizic.
 • obtinerea liberului de vama.
 • predarea documentelor agentului economic si intocmirea pachetului de documente necesare transportatorului.
 • transport intern / international si monitorizarea transporturilor.
 • alte servicii conexe solicitate de client.

2. Export

 • Primirea documentelor necesare efectuarii operatiunii vamale de export.
 • Verificarea existentei tuturor documentelor necesare si a corectitudinii acestora.
 • Procesarea informatica a declaratiei vamale, in detaliu, in baza contractului de reprezentare directa, in conformitate cu reglementarile vamale in vigoare.
 • Depunerea declaratiei vamale, in detaliu, la biroul vamal.
 • Reprezentarea agentului economic pe parcursul etapelor de procesare a declaratiilor vamale si la controlul fizic.
 • Obtinerea liberului de vama si predarea documentelor agentului economic.
 • Alte servicii conexe solicitate de client.

3. Tranzit

 • Primirea documentelor necesare efectuarii operatiunilor de tranzit.
 • Verificarea existentei tuturor documentelor necesare si a corectitudinii acestora.
 • Procesarea informatica a declaratiei vamale, in detaliu, in baza contractului de reprezentare directa, in conformitate cu reglementarile vamale in vigoare.
 • Depunerea declaratiei vamale, in detaliu, la biroul vamal.
 • Reprezentarea agentului economic pe parcursul etapelor de procesare a declaratiilor vamale si la controlul fizic.
 • Procesarea informatica a tranzitului.
 • Obtinerea liberului de vama.
 • Predarea documentelor agentului economic si intocmirea pachetului de documente necesare transportatorului.
 • Transport intern / international si monitorizarea transporturilor.
 • Alte servicii conexe solicitate de client.

4. Antrepozitare. Depozit necesar cu caracter temporar

 • Primirea documentelor, verificarea acestora si intocmirea declaratiei sumare.
 • Depunerea declaratiei sumare la biroul vamal.
 • Garantarea drepturilor vamale pentru marfurile introduse in depozit, necesar cu caracter temporar.
 • Asigurarea mijloacelor necesare pentru operatiunile de introducere, manipulare si scoatere a marfurilor din depozitele pe care societatea noastra le detine.
 • Alte servicii conexe solicitate de client.

5. Depozitare

 • Depozitarea, manipularea si predarea marfurilor din depozitele pe care societatea noastra le detine.
 • Bizz2China ofera clientilor sai servicii de cea mai buna calitate,  punandu-le la dispozitie profesionalismul echipei manageriale si cel al angajatilor cu o vasta pregatire profesionala. Astfel, expertii din Portul Constanta Sud-Agigea sunt gata sa va ajute in activitatea dumneavoastra, scopul principal al acestora fiind de a-si conduce partenerii pe un drum al profitului garantat.

Procese de calitate, securizate si simplificate

Bizz2China isi dezvolta in permanenta serviciile de comisionare vamala si consultanta vamala.  Aceste servicii au luat nastere din dorinta reprezentantilor Bizz2China de a asigura clientilor sai, in mod direct, toate operatiunile specifice de comisionare vamala pentru activitatile de import, export si tranzit. Mai mult decat atat, pentru cei care ne acorda increderea, ne-am dorit garantarea unui serviciu intregal, care sa includa si operatiuni de depozit vamal, desfasurate, in prezent, in Portul Sud-Agigea.

Cu ajutorul Bizz2China, trecerea produselor achizionate de catre clientii nostri prin vama Constanta se realizeaza intr-un mod rapid, eficient si in deplina armonie cu normele si reglementarile impuse la nivel national, dar si cu prevederile legale stabilite de alte state. Mai mult decat atat, metodele de depozitare oferite clientilor nostri fac posibila aducerea in tara si stocarea unor produse de diverse tipuri si marimi. Nu trebuie sa va faceti griji ca nu va exista destul spatiu pentru ca transportul dumneavoastra sa fie in singuranta. Bizz2China ofera, in prezent, o gama larga de containere pentru import aerian si maritim, dar si spatii multiple pentru depozitare, toate avand ca scop satisfacerea necesitatilor impuse chiar si de cei mai pretentiosi dintre clienti.

Prin acest demers este urmarita implementarea unor procese securizate si simplificate, care sa tinda spre un risc zero si care sa identifice si sa fructifice avantajele pe care le pot oferi reglementarile internationale. Concret, vrem ca cei care decid sa apeleze la serviciile noastre sa simta ca afacerea lor se afla pe maini bune, ca au un punct de sprijin in orice noua initiativa si ca detin toate informatiile necesare pentru a lua decizii corecte, inteligente si profitabile pe termen lung.

Fie ca doriti sa va familiarizati cu terminologia specifica, aveti intrebari despre incadrarea tarifara a marfurilor in sistemul vamal (TARIC), sau pur si simplu doriti sa aflati concret care sunt taxele vamale pe care trebuie sa le suportati pentru a importa o categorie anume de produse, aici veti gasi raspunsul. Ne mandrim cu experienta angajatilor nostri, motiv pentru care orice noua operatiune dezvoltata cu sprijinul Bizz2China va fi gestionata de o echipa dedicata, specializata in serviciile de comisionare si consultanta vamala si transport.

Asistenta completa la standarde de inalta calitate

Nu in ultimul rand, ne dorim sa oferim asistenta completa, la standarde de inalta calitate, pentru toata gama de servicii referitoare la formalitati vamale. De aceea, echipa locala este in permanenta conectata la schimbarile din legislatia romaneasca, europeana si internationala. De asemena, aceasta beneficiaza de suport provenit de la nivelul intregii retele Bizz2China, ceea ce duce la o fluidizare maxima a fluxurilor fizice, securizarea si optimizarea proceselor si minimizarea costurilor.

Rapid si eficient – asa poate fi definit in doar cateva cuvinte serviciul oferit de Bizz2China, unul dintre cei mai bun comisionari vamali din domeniu. Noi ne ocupam de transport, dar si de partea birocratica, pentru ca dumneavoastra sa nu fiti nevoit sa pierdeti timp si resurse cu aspecte stresante si mari consumatoare de timp precum declaratiile vamale, taxe, traduceri de documente si zeci de alte hartii ce ar fi necesare pentru legalizarea procesului de import. Si pentru ca am promis ca sutem alaturi de clientii nostri de la indentificarea producatorului si pana la receptionarea efectiva a produsului dorit, tot prin intermediul nostru se poate realiza si transportul auto intern, pe traseul dintre vama si destinatia aleasa de dumneavoastra.

Bizz2China se ocupa de toate aspectele si detaliile importului, pentru ca tu sa iti primesti bunurile de la fabrica din China chiar la tine acasa, la sediul business-ului tau. Asiguram toate serviciile de import China ca tu sa nu fii pus in ipostaza rezolvarii delicatelor probleme birocratice si de realizare a documentatiei.

Nu trebuie sa va mai faceti griji pentru operatiunile vamale China, taxe China, asigurari, permise de import sau depozitare. Fara birocratie, fara aranjamente pentru asigurarea containerelor.

In general, costurile pentru aceste servicii de import China variaza intre 1-3% din valoarea totala a comenzilor. Din pacate, foarte multi oameni platesc prea mult atunci cand executa proceduri de import din China.

Exista, intr-adevar, costuri semnificative, cum ar fi taxele vamale China sau cele fiscale.

Bizz2China portejeaza interesele partenerilor sai, pe toata durata procesului de import China si pana la depozitarea produselor. Vei descoperi ca tarifele sunt mult mai mici decat te-ai astepta si, de asemenea, vei observa prezenta unei transparente absolute inca de la bun inceput, evitandu-se astfel eventualele neplaceri.

Principalul depozit se afla in Yiwu, in acelasi loc cu sediul nostru principal, iar urmatoarele cele mai bine plasate depozite se afla in portul Ningbo, din provincia Zhejiang, si in Guangzhou, in provincia Guangdong.

Bizz2China pune de asemenea la dispozitie o linie de containere China si toate serviciile de transport China adiacente: depozitare container, transport rutier, cargo, oferindu-ti solutii de shipping specifice necesitatilor tale.

In ceea ce priveste cantitatile transportate se poate apela la pachetul FCL (Full Container Load) sau LCL (Less Than Container Load, Partajare), in cazul in care marfa ta nu este suficienta pentru a umple un container intreg.

In orice situatie te-ai afla, noi putem gasi solutiile optime pentru un import China profitabil. Poti conta pe noi!

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Daca vrei sa aflii detalii direct de la sursa, daca vrei sa iti dezvolti un business de succes, contacteaza-ne pentru a afla toate informatiile necesare!