Vrei sa importi din China si nu stii cum? Iti oferim solutii optime si complete:

  • Identificare produse;
  • Identificare furnizori
  • CTC (controlul calitatii)
  • Cotatie transport FCL si LCL;
  • Calcule taxe vamale;
  • Calcule transport logistic.

Ai un plan de afaceri? Treci la fapte

Construiesti o casa, o pensiune, un hotel, un restaurant sau o cladire de birouri si e posibil sa depasesti bugetul stabilit? Vrei sa minimizezi costurile? Cumpara din China.
Materiale de constructii, mobilier, electronice si electrocasnice – toate iti stau la dispozitie doar contactandu-ne.

100+

Clienti multumiti

12+

Ani de experienta

3000+

Containere trimise din China

Cu un portofoliu impresionant si o baza de date actualizata permanent, Bizz2China iti va gasi partenerul de afaceri China potrivit.

Costurile se reduc prin simplul fapt ca produsele solicitate vor veni direct de la producator. De asemenea, Bizz2China va identifica pentru tine o gama larga de produse China pentru solutii office si hotelier: mobilier, echipament IT, birotica si consumabile, toate la costuri sub media de piata.

Vei beneficia de strategii de consultanta import China si achizitie la nivel profesional, urmand ca toate eforturile de cautare, costisitoare atat ca timp cat si ca resurse financiare, sa fie eliminate, iar tie iti va ramane doar sa receptionezi produsele comandate. Testat de-a lungul timpului, sistemul „door to door” reprezinta modalitatea cea mai eficienta pentru incheierea unei tranzactii de import China cu deplin succes.

Cu Bizz2China nu vor exista depasiri ale termenelor limita si nici nu vei intampina dificultati aferente acestor tipuri de tranzactii.

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Poti conta pe noi!