Vrei sa importi din China si nu stii cum? Iti oferim solutii optime si complete:

  • Identificare produse;
  • Identificare furnizori;
  • CTC (controlul calitatii);
  • Cotatie transport FCL si LCL;
  • Calcule taxe vamale;
  • Calcule transport logistic.

Ai un plan de afaceri? Treci la fapte!

Construiesti o casa, o pensiune, un hotel, un restaurant sau o cladire de birouri si e posibil sa depasesti bugetul stabilit? Vrei sa minimizezi costurile? Cumpara din China! Materiale de constructii, mobilier, electronice si electrocasnice – toate iti stau la dispozitie doar contactandu-ne. Poti conta pe noi!

100+

Clienti multumiti

12+

Ani de experienta

3000+

Containere trimise din China

Cu un portofoliu impresionant si o baza de date actualizata permanent, Bizz2China iti va gasi partenerul de afaceri din China potrivit business-ului tau.

Costurile se reduc prin simplul fapt ca produsele solicitate vor veni direct de la producator. De asemenea, Bizz2China va identifica pentru tine o gama larga de produse din China pentru solutii office si hotelier: mobilier, echipament IT, birotica si consumabile, toate la costuri sub media pietei.

Vei beneficia de strategii de consultanta in privinta importului din China, precum  si de achizitii la nivel profesional, urmand ca toate eforturile de cautare, costisitoare atat ca timp cat si ca resurse financiare, sa fie eliminate. Astfel, tie iti va ramane doar sa receptionezi produsele comandate. Testat de-a lungul timpului, sistemul „door to door” reprezinta modalitatea cea mai eficienta pentru incheierea unei tranzactii de import din China soldata cu un succes deplin.

Cu Bizz2China nu vor exista depasiri ale termenelor limita si nici nu vei intampina dificultatile inerente acestor tipuri de tranzactii. Poti conta pe noi!

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Poti conta pe noi!