De ce sa folosesc serviciile Bizz2China?

  • Bizz2China este unul dintre putinii consultanti de afaceri dedicati consilierii clientilor cu privire la importurile din China. Iti oferim toate instrumentele pentru a incheia o afacere de succes. De la prospectarea marfurilor, la controale de calitate si transport. Ne ocupam de tot. Ai intrebari in privinta importurilor din China? Iti raspundem chiar aici! Daca vrei si mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi!

Cum functioneaza serviciul dvs?

  • Facem ca importurile sa se realizeze fara probleme. Asta include: identificarea furnizorului; comparatii de marfa; negocierea pretului si a cantitatii; oferirea de oferte actuale pentru produsele prospectate; intocmirea de contracte si procesul de achizitie; controale de calitate; shipping, taxe portuare si asigurari; formalitati vamale; servicii de traducere. Serviciile noastre sunt proiectate astfel incat intregul proces de import sa fie stabil si sigur.

Deja am gasit un furnizor din China, insa am nevoie de ajutor. Ma puteti ajuta?

  • Multi oameni apeleaza la noi cand ajung in acest punct. Este un lucru sa gasesti un furnizor pe Internet si altceva sa ii trimiti sume importante unei entitati necunoscute din China. Bizz2China poate verifica daca furnizorul gasit de tine este de incredere si poate interveni in procesul de negociere. Si chiar iti poate oferi o lista cu furnizori pentru a compara ofertele.

Deja am facut importuri din China. Cum ma poate ajuta bizz2China?

  • Bizz2China are o experienta vasta cu importatori si sunt multe motive pentru care acestia ne folosesc serviciile. In primul rand, aprovizionarea, negocierile de pret, confirmarile specificatiilor produselor pot constitui procese care consuma timp. Cei mai multi prefera un partener de incredere care sa preia aceste griji. Acest lucru i-ar face sa se concentreze pe afacerile lor. In al doilea rand, partenerii nostri folosesc Bizz2China ca o extensie a firmelor lor. Nu poti inlocui prezenta unui om pe teren in China care sa iti urmareasca interesele si nevoile. Fabricile fac greseli. Ele vor incerca sa le acopere sau sa scape trimitindu-ti produse de proasta calitate. Cu Bizz2China vei beneficia de o marja de profit mai buna, asigurandu-te ca vei primi exact ceea ce ai comandat.

Cum sa am incredere in calitatea bunurilor?

  • Factorii de risc privitor la importul din China fara un control al calitatii adecvat sunt extrem de mari. Tocmai din acest motiv, Bizz2China recomanda un control al calitatii, fie personal, fie apeland la specialistii nostrii ce au in portofoliu sute de tranzactii incheiate cu succes.

Pot sa am afisat pe produse propriul brand?

  • Da, insa acest lucru depinde de fabrica, de cantitatea comandata si de cum doresti exact sa iti brand-uiest produsul.
  • Etichetele si tiparirea pe ambalaj a numelui companiei sau a logo-ului este un serviciu normal oferit contra unei sume mici sau, uneori, chiar gratuit. Solutiile mai complicate necesita costuri mai mari. Vom fi fericiti sa te ghidam in acest proces.

Pot primi mostre inainte de a plasa comanda?

  • Bineinteles. De cele mai multe ori ne ocupam de intermedierea mostrelor inainte de plasarea comenzilor.
Mai am cateva intrebari. E posibil sa vorbesc cu un reprezentant bizz2China?
  • Desigur. Trimite-ne un e-mail la contact@bizz2china.com sau suna-ne la 0788.700.800.

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Poti conta pe noi!