Te pregatesti de import? Iata la ce trebuie sa fii atent:

1. Poti alege un furnizor gresit

Multi cred ca fac o adevarata afacere in China daca aleg cel mai mic pret. Insa pot cadea in capcana de a plati produse de calitate proasta. Cantareste cu atentie deciziile tale si astfel nu vei avea surprize neplacute in momentul cand faci achizitii din China.

2. Platesti fara un control de calitate

Chiar vrei sa te trezesti cu alte produse in locul celor comandate? Exista acest risc si trebuie luat in calcul!

3. Vizita la fabrica? Ce rost are?

De la birou nu vei afla niciodata pentru ce platesti. In fabrica lucrurile pot sta altfel decat ti se spune la telefon. Vizitele la fata locului sunt necesare. Doar asa poti verifica daca au echipamente potrivite si muncitori instruiti.

4. Ambalaje necorespunzatoare

De regula, fabricile nu se ingrijesc sa pregateasca marfurile pentru un transport din China de durata, intercontinental. Trebuie sa le ceri in mod expres acest lucru!

Cu ajutorul specialistilor Bizz2China vei fi ferit de astfel de capcane. Poti conta pe noi!

Suntem la fata locului

Colegii nostri din biroul aflat in China prospecteaza in permanenta furnizori din China pentru a se asigura ca gasesc cele mai bune oferte pentru un import profitabil din China: marfa de calitate si preturi avantajoase.

100+

Clienti multumiti

12+

Ani de experienta

3000+

Containere trimise din China

Facturi si modalitati de plata

Cum se emit facturile?

Cel mai vechi parteneriat de importuri din China pe care il avem este cu cei de la Lancom Distribution, acestia fiind clientii Bizz2China inca din anul 2006. Lancom este unul dintre cei mai importanti furnizori de Horeca la Metro Cash&Carry.

De-a lungul timpului, s-au numarat in portofoliul nostru si alte firme stabile precum: Distributie Mobila SRL, Papiric Romania Dealer Mega Image, Genius Grup Brasov, Prestagent SRL – distributie si productie marmura si granit.

Care sunt modalitatile de plata?

In mod normal, modalitatile de plata sunt 30% avans pentru inceperea productiei, iar restul de 70% este facut numai dupa ce Bizz2China face controlul de calitate al produselor din China. De la caz la caz, acest lucru se poate face la noi in depozit sau la fabrica.

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta un business cu produse fabricate in China

Poti conta pe noi!