Trăim într-o lume a dinamicii și a continuei schimbări, iar acest lucru este vizibil de departe. Evoluția tehnologică își lasă amprenta în tot ce facem în viața de zi cu zi, de la prima deschidere a ochilor dimineața până la felul în care adormim seara, după o zi de muncă. Este impresionant cum, de la an la an, apar mecanisme noi care în trecut păreau de-a dreptul imposibile – chiar premeditate în unele serii SF ale cinematografiei. Toate aceste lucruri influențează semnificativ inclusiv piața cadourilor, nișă in care astăzi ne concentrăm pe cadouri corporate si pe posibilitatea de a importa direct din China astfel de cadouri.

Odată cu aceste schimbări, au evoluat și oamenii, la rândul lor. De la modul în care se raportează la mediul înconjurător, la felul și modalitățile prin care interacționează cu cei din jurul lor – iar avantajele sunt consistente și vizibile – evident, există și dezavantaje odată cu aceste comodități.

Piața muncii este cea care s-a schimbat enorm odată cu dinamica aceasta a evoluției, fapt pentru care, în timp, au dispărut anumite meserii pe care le practicau cândva oamenii și au apărut altele noi, în funcție de modul de lucru prezent. Corporațiile – spre exemplu – reprezintă punctul de vârf al evoluției pieței muncii: munca este mult mai bine organizată, iar fiecare angajat este preocupat de o anumită nișă, urmărind mai în detaliu sarcinile și supervizând cu mult mai multă atenție datele obținute pentru o eficiență mai bună.

Ne situăm într-o eră în care totul se mișcă repede, iar timpul este cel pe care trebuie cu adevărat să învățăm să îl gestionăm. De aceea, în prezent, există chiar cursuri pentru așa ceva, ele dovedindu-se chiar practice și cu rezultate pozitive. Între cunoștințele tale, sau poate este chiar situația ta, a celui care citești, există șase mari să vorbim despre munca într-o corporație; cu siguranță că înțelegi, cunoști și ești la curent cu plusurile și minusurile unui astfel de job: uneori poate fi stresant, însă, din punct de vedere financiar va fi atractiv – iar societatea va îmbrățișa și va respecta un astfel de loc de muncă.

Poate ești în situația în care ocupi o funcție de conducere sau chiar deții o societate comercială în care ai angajați – indiferent la care dintre acești poli te plasezi, cu siguranță cadourile corporate îți sună familiar. Acum, însă, față de era trecută a relației dintre angajatori și angajați, ai la dispoziție o plajă largă de alegeri pentru aceștia – vrei să îți arăți aprecierea pentru eficacitatea muncii lor și poate vrei să le dăruiești ceva simbolic; totuși va trebui și să menți o atare obiectivitate față de angajații tăi, întrucât nu vrei să fii părtinitor: pentru aceasta propunem importul acestor cadouri din China. E mai simplu decât crezi, iar paleta de cadouri disponibilă este, practic, nelimitată. Poți importa cadouri originale, deosebite și care să fie potrivite atmosferei din firmă, acesta fiind, de altfel, detaliul care le va face demne de a fi numite cadouri corporate.

Bizz2China este societatea ta care se ocupă de acest lucru: produsele sunt cumpărate direct de la producător la un preț corect vis-à-vis de prețul și timpul în care acestea ajung în posesia ta. Bizz2China prezintă deja o experiență consistentă în domeniu (vizibilă prin feedback-ul primit de la clienții care și-au exprimat opinia), iar amplasarea unui sediu în spațiul chinez poate fi un detaliu extrem de important. Bizz2China va avea grijă ca tu să îți primești în siguranță și timp util aceste produse de care ai nevoie. Reține că, în prezent, comerțul cu China este un motor puternic și stabil, întrucât creșterea economică și cea a forței de  muncă în acest stat nu este deloc ignorabilă, iar prețurile, comparabil cu alte state europene, spre exemplu, este mult mai avantajos.

Bizz2China – partenerul tău de încredere pentru orice import din China, inclusiv pentru cadouri corporate! Poți conta pe noi!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Ai ceva de spus pe această temă? Ești binevenit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *