Ceea ce este de-a dreptul impresionant, atunci când auzim de piata Yiwu din China nu este neapărat capacitatea sau suprafața sa, ci aprecierea pe care a primit-o pe întreg mapamondul pentru cea mai mare piață din lume. Aici poți găsi o diversitate inimaginabilă de produse, pe care să le accesezi direct de la producători, evident, la prețuri de producător. In orice domeniu ai activa, marfa din Yiwu te poate ajuta sa iti diversifici portofoliul de produse pe care le comercializezi si sa iti cresti profitabilitatea afacerii.

Împărțită pe mai multe districte, această piață enormă îți poate oferi produse din fiecare gamă, astfel că îți oferă posibilitatea să întreții orice necesitate, sau, de ce nu, afacere.

Primul district, spre exemplu, îți pune la dispoziție precum: aranjamente florale (sintetice), accesorii de design interior, ceramică, rame, diverse obiecte de cristal sau sticlă, artă decorativă, diverse alte ornamente și crafts (meșteșugărești), precum și alte obiecte din această sferă.

Cel de-al doilea district îți oferă produse electronice, de tipul: telefoane (mobile sau fixe), tablete, aparate foto și accesorii pentru acestea, unelte și accesorii pentru diverse industrii, piese și unelte pentru mașină, echipamente pentru accesorizat bucătăria sau diverse alte lucruri utile pentru casă (bricolaj).

În al treilea district poți găsi produse precum: bannere, ornamete și accesorii destinate sărbătorilor (Crăciun, Paști, Anul Nou), obiecte de scris ca pixuri, stilouri, creioane, cerneluri, markere ș.a.m.d., articole pentru călătorit, articole de birotică, articole sportive, piese vestimentare și încăltăminte, precum și articole dedicate artiștilor plastice (tot ce ține de pictat și pictură, peneluri, pânze, pensule, creioane, anumite tipuri de hârtie etc..)

Cel de-al patrulea district îți poate oferi marfa din gama textilelor, de data aceasta: tricotaje, ciorapi, colanți, mănuși – precum și alte produse tricotate, șnururi, prosoape, șireturi, sutiene, bustiere, lenjerie intimă, perdele sau fețe de masă din diferite materiale, accesorii textile pentru mijloace de transport: huse pentru scaune, veste reflectorizante, diferite tipuri de pernă ș.a.m.d., încălțăminte de diferite tipuri, iar lista poate continua…

Al cincilea district îți pune la dispoziție produse pentru uzul zilnic, precum: diverse obiecte sau accesorii pentru sufragerie, baie, bucătărie – practic de la A la Z pentru a-ți accesoriza și dota casa – toate în acest al cincilea district.

Ți-am expus foarte pe scurt o parte dintre produsele și categoriile de produse pe care le poți găsi în Yiwu, marfa de care ai cu siguranta nevoie in activitatile comerciale pe care le desfasori. După cum se poate observa, piața îți oferă o paletă foarte largă de produse, iar achizițioarea tuturor dintr-un singur loc reprezintă un avantaj evident, atunci când vorbim despre timpul economisit. Mai mult, prețul este unul corect raportat la calitatea acestora, iar faptul că intri în contact direct cu producătorul nu poate reprezenta decât un avantaj.

O astfel de piață reprezintă un potențial considerabil pentru orice tip de client: fie că vrea să își achiziționeze pentru sine aceste bunuri, fie că deține o mică (sau mare) afacere, fapt pentru care importul din China reprezintă o reală soluție în zilele noastre. Asta și pentru că distanța (atât de mare) nu mai este o problemă, datorită evoluției tehnologiilor de comunicație, nu-i așa? Bizz2China poate fi partenerul tău de încredere în acest drum, oferindu-ți posibilitatea să intri în contact direct cu această piață recunoscută mondial și să poți achiziționa la cel mai bun preț aceste bunuri, direct de la producători. Mai mult de atât, societatea Bizz2China are sediul în spațiul chinez și se va asigura ca interacțiunea ta cu producătorul să se derulzeze în parametri optimi: negocierea, transportul și alte aspecte pe care trebuie să le iei în calcul; Acum marfa din Yiwu este mai aproape decât crezi.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Ai ceva de spus pe această temă? Ești binevenit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *