import china

In zilele noastre deschiderea unei afaceri proprii nu mai este o provocare atat de mare. Sfaturi poti gasi peste tot, chiar daca nu ai experienta sau cunostintele necesare. Piedicile incep sa apara insa cand incerci sa gasesti furnizorul potrivit. Foarte multi antreprenori se orienteaza in momentul de fata catre marfa de import, mai exact cea importata din China.

Ne punem intrebarea “De ce?”. Motivele sunt multe. Dintre acestea am selectat doar 5, pe care vi le prezentam in randurile urmatoare.

1. Cheltuieli reduse
Totul se rezuma la bani – sau cel putin asa se spune. Pentru ca o afacere sa fie profitabila, costurile trebuie sa fie constant depasite de profituri. Vestea buna este ca pot fi si mai mult reduse – si vorbim aici despre cheltuieli de achizitie, transport si tot ceea ce mai implica aprovizionarea cu stocuri.
Marfa importata din China are de departe costuri mult mai avantajoase decat cele propuse de furnizori locali sau regionali. Costuri mai reduse inseamna automat mai putine cheltuieli pentru business si o sansa in plus de a investi banii economisiti astfel in dezvoltare pe diverse alte directii.

2. Calitate garantata
Desi conceptia generala legata de marfa importata din China nu este tocmai una favorabila, lucrurile stau in fapt cu totul altfel. Putini au habar cate produse dintre cele pe care le folosesc sunt fabricate de fapt in China, rebrand-uite si mai apoi comercializate, evitandu-se mentionarea originii fabricatiei lor.
Desigur, exista si riscul de a obtine marfa de calitate indoielnica in urma importurilor, insa acest neajuns poate fi inlaturat printr-o simpla colaborare cu expertii nostri. Staff-ul Bizz2China va elimina acest potential risc prin recomandarea unor furnizori de incredere, cu experienta vasta in domeniu.

3. Conditii excelente de transport si predare a marfurilor
Avantajul costurilor reduse si calitatea marfurilor sunt completate si de faptul ca acestea sunt transportate in conditii excelente. In plus, marfurile pot avea parte de o compartimentare optima, cu ajutorul acelor containere segmentate eficient pentru a transporta diverse tipuri de produse. Siguranta marfurilor este de asemenea garantata, alaturi de predarea si transferul lor in cel mai eficient mod cu putinta.

4. Colaborarea cu o agentie de incredere – secretul succesului
Diferentele de ordin cultural si bariera lingvistica ar putea pune oarecare probleme unui antreprenor care si-ar dori sa inceapa un business cu marfuri importate din China. Colaborarea cu o firma de incredere este in acest caz secretul succesului.
La Bizz2China asiguram in egala masura identificarea furnizorilor potriviti, prospectarea produselor vizate, compararea lor, dar si intocmirea contractelor si a tuturor formalitatilor ce tin de achizitie, transport, transfer vamal, traduceri si chiar asigurari de marfuri.

5. Negocierea pretului si a cantitatii
Se spune ca totul este negociabil. Ei bine, chiar asa este! In legatura cu punctul anterior sta si acest avantaj, de a putea oferi clientilor Bizz2China oportunitatea de a negocia pretul si cantitatea marfurilor importate.
Legatura directa poate fi facuta chiar si cu primul punct, privitor la costurile reduse. Negocierea pretului si a cantitatii se traduce printr-un avantaj financiar de partea cumparatorului, dar si prin consolidarea unei relatii de incredere cu furnizorul respectiv.
Tinand cont de toate aceste aspecte, speram ca v-am convins de faptul ca inceperea unei afaceri bazate pe marfuri de import China este ceva nu doar avantajos, ci si profitabil. Consultantii Bizz2China va stau la dispozitie oricand, pentru informatii suplimentare.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Ai ceva de spus pe această temă? Ești binevenit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *