Bizz2China poate să îți vină de ajutor dacă îți propui să investești într-o afacere care are la bază importul din China. Piața de deschidere este una foarte extinsă, această societate având grijă ca demersurile pe care ți le propui să se desfășoare în parametri optimi: asta întrucât există numeroși factori deloc ignorabili cărora merită să le acorzi importanță atunci când îți propui un asementea proiect; poate faptul că Bizz2China deține un sediu pe spațiul chinez, ajutându-te astfel să te ocupi de negociere și comunicare cu marii producători chinezi, poate experiența și feedback-ul pozitiv primit în urma experiențelor de până acum, poate mentenența și dinamica acestei echipe care are grijă să te țină la curent cu cele mai avantajoase oferte. Unul dintre realele avantaje atunci când avem în vedere o astfel de întreprindere este Yiwu Futian Market: recunoscută global drept cea mai importantă piață pentru importuri – materia primă a multor business-uri prospere și perfect funcționale.

Vorbim despre o piață imensă, atunci când aducem în discuție Yiwu Futian Market, iar avantajul este acela că Bizz2China este într-o constantă și interactivă legătură cu aceasta, punându-te constant la curent cu ofertele posibile. Această piață îți aduce în față o gamă variată de produse, pe care la poți accesa la un preț corect, vizând raportul calitate-cantitate, fiind un posibil real succes pentru o afacere tânără sau chiar pentru una de tradiție.

Yiwu  Futian Market este o piață atât de puternica, încât se extinde pe suprafețe considerabile, fiind divizată în “districte” – unde fiecare dintre acestea se ocupă de o anumită nișă:

Primul dintre acestea se ocupă de obiecte decorative, estetice, putând include aici jucării, flori și ornamente, accesorii, obiect destinate artelor și meșteșugului, bijuterii, obiecte de porțelan sau cristal, diferite ornamente pentru păr etc..

Cel de-al doilea conține obiecte precum: pelerine de ploaie, umbrele, diferinte genți și poșete, scule pentru uz mecanic, accesorii pentru vehicule, ceasuri și diverse alte obiecte.

Al treilea district al Yiwu  Futian Market (supranumit și “Mall Internațional”) conține echipamente sportive, obiecte de birotică și papetărie, rechizite școlare,  obiecte și accesorii din sfera cosmeticii, produse de îngrijire pentru femei și bărbați, diverse accesorii pentru haine (nasturi, fermoare, butoni), perii, chiar și echipamente pentru saloanele de frumusețe – dacă vă interesează în mod deosebit.

Al patrulea district, deja, se încadrează în zona vestimentației, de aici putând achiziționa piese precum: șosete, mânuși, eșarfe, fulare, pălării, șepci, căciuli, accesorii pentru cusut – ace, ață, sfori, prosoape, lavete, mânuși de bucătărie, curele, încălțăminte ș.a.m.d.

Cel de-al cincilea district conține materiale textile, obiecte și accesorii pentru dormitoare, accesorii  textile (și nu numai) pentru mașini (interior, exterior) și motociclete, perdele, jaluzele și altele.

Iată cum – nu degeaba numit un “Mall Internațional”, acest Yiwu Futian Market și-a câștigat notorietatea de-a lungul timpului atât datorită diversității sale de producție, cât și pentru prețul avantajos pe care ți-l aduce în față. Partea care te-ar putea interesa în mod deosebit este aceea că Bizz2China te aduce mai aproape de Yiwu Futian Market decât ai fost vreodată, putând începe oricând o afacere profitabilă, mai ales cu un partener pe măsura așteptărilor tale. Ia legătura cu reprezentanții Bizz2China și exploatează la maxim posibilitățile oferite de Yiwu Futian Market – nu uita că o țară precum China reprezintă astăzi un potențial imens pentru afacerea ta.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Ai ceva de spus pe această temă? Ești binevenit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *