Yiwu este unul dintre cele mai dezvoltate orașe în ceea ce privește economia chineză si destinația celor aflați în căutarea uneia dintre cele mai mari piețe en-gross din lume: Yiwu Futian Market!Astfel, acest oraș este cunoscut la nivel internațional ca fiind, prin tradiție, un punct important al trading-ului în toată lumea. Deloc întâmplător, atât biroul Bizz2China cât și principalul nostru depozit din China se afla in Yiwu, capitala comerțului en-gross din China!

Anvergura aceste piețe din Yiwu, Yiwu Futian Market, este de dimensiuni colosale. Aceasta fiind constituită în anii ’70, a ajuns să fie divizată, pe parcursul anilor, în 5 districte diferite. Fiecare dintre aceste districte este de cel puțin două ori mai mare decât un mall obișnuit, conținând aproximativ 4000 de magazine diferite. Doar parcurgerea unuia dintre ele, pe jos, poate dura mai bine de o oră, astfel ca, finalmente, aveți nevoie de mai bine de o zi pentru a vizita toată piața. Acest oraș este considerat drept reprezentatul prin excelență al bunurilor de consum (la un preț accesibil și convenabil): produse non-tehnice, papetărie, decorațiuni, rame pentru tablouri, ambalaje, cadouri turistice, valize, sacoșe și multe altele. Proprietarii de magazine din Yiwu încearcă să ofere mărfuri accesibile oricărui cumpărător, oferind produse utile, la îndemâna oricui.

Acesta este și motivul pentru care Yiwu rămâne un punct de reper atunci când aducem in discuție importul produselor din China: diversitatea de aici poate mulțumi până si cel mai nedumerit client, întrucât opțiunile sunt aproape…nelimitate. Mii, poate zeci de mii de opțiuni pentru un singur tip de produs – la prețuri variate, în funcție de posibilități și de caracteristici.

Categoriile sunt multiple, iar dacă ar fi să facem o listă a celor mai importante categorii de produse, am putea numi ramuri precum: bijuterii, jucării, arte și crafting, genții, rucsacuri și poșete, ceasuri de mână și de perete, pelerine și umbrele, accesorii pentru birou și rechizite școlare, sporturi și outdoor, cosmetice, șosete, curele, prosoape, papuci, bunuri consumabile pentru uz zilnic, mânuși, accesorii de iarnă, accesorii de vară/plajă, șepci și căciuli, casă și grădină, sănătate și frumusețe ș.a.m.d.. Acestea sunt doar câteva exemple de categorii de produse pe care le puteți întâlni în acest imens complex comercial al orașului Yiwu.

Cum procedăm dacă vrem să achiziționăm produse de pe această piață? Un cunoscător/specialist ne-ar sugera un agent local. De ce? Pentru că acesta va fi în cunoștință de cauză, va cunoaște foarte bine logistica pieței și, cel mai important, va ajuta la întreținerea unei bune comunicări între client și ofertant. Este necesară o bună comunicare între cele două părți pentru ca afacerea să se desfășoare în condiții optime.

Bizz2China este aici pentru tine! Yiwu este una dintre locațiile în care societatea Bizz2China activează. Astfel, vă este pusă la dispoziție o gamă foarte extinsă de produse, pe care noi vi le putem aduce numaidecât. Fiind vorba despre o piață en-gross, putem pune și problema negocierii cu producătorul și obținerii celui mai bun preț pentru dumneavoastră. Nu puține sunt vocile care au numit marketul din Yiwu drept cea mai mare piață en-gross (pentru produse accesibile) din lume. Iată, deci, câte opțiuni poți avea accesând această piață. Iar astăzi este mai simplu ca întotdeauna: pentru că Bizz2China poate media această legătură și te poate pune în legătură directă cu producătorul: asta indiferent de tipul de produs dorit. Fie că o faci în scopuri specifice (ai subcontractat o achizitie sau un proiect), fie că vrei să întreții un business, pe termen lung, poți accesa cele mai convenabile prețuri cu ajutorul societăți noastre. Apeleaza la profesioniștii importurilor din ChinaBizz2China!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Ai ceva de spus pe această temă? Ești binevenit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *