Negocierea este una dintre cele mai importante etape ale unei afaceri de succes. Prin urmare, aceasta trebuie tratată cu maximum de seriozitate și realizată, ca atare, într-un mediu cât mai propice și avantajos ambelor părți.

În ceea ce privește acest proces, el trebuie dus la cel mai profesionist nivel posibil. Bizz2China are grijă ca standardele să fie respectate. Societatea chineză, în esență, pune foarte mare importanță pe acest proces al negocierii, considerându-l un fenomen social cu o importanță deosebită. Ca atare, această negociere trebuie făcută cu mare atenție. Primul risc la care vă puteți supune este acela al comunicării lingvistice. De regulă, șefii chinezi nu sunt vorbitori de engleză, iar dacă veți lua contact cu un vorbitor de limbă europeană, trebuie ca acesta să aibă și o anumită autoritate în cadrul fabricii respective.

Pentru a avea certitudinea unui preț corect, trebuie să aveți în vedere mai multe aspecte. Raportul preț-calitate este unul delicat și trebuie configurat conform circumstanțelor date. Chiar și dacă se are în vedere o cantitate mai mica de marfă, aceasta poate fi obținută întotdeauna la un preț mai bun, dacă procedura este cea optimă. Reprezentanții fabricilor trebuie consultați în privința detaliilor produselor vizate. Acestora trebuie să le fie adresate cât mai multe întrebări cu privire la calitatea bunului produs: care este grosimea materialului?, câte straturi de vopsea are aplicate?, din ce este compus efectiv materialul? Care este proveniența materiei prime? Care este masa / densitatea acestuia? ș.a.m.d.. De obicei prețurile incredibil de mici ascund diverse capcane. De ce? Pentru că, în majoritatea cazurilor, un preț mic atrage după sine și o calitate pe măsura prețului – are și sens să fie așa, nu? De aceea trebuie să fii sigur că plătești prețul corect. Și de aceea Bizz2China este alegerea potrivită – pentru că noi avem grijă ca produsele să corespundă calității solicitate.

Legat de importul unor cantități mari din China, trebuie să apreciați corect costurile de producție. Pentru aceasta, este necesară o consultanță eficientă și o stabilire clară a mai multor aspecte. Câteva dintre aceste aspecte pe care nu le puteți ignora sunt și: costul materialelor, forța de lucru și capacitatea de producție, desigur, taxele care se prevăd pentru desfășurarea acestora, dispozițiile legale privitoare la aceste activități etc., etc..

Printre primele detalii referitoare la începerea producției se va număra costul materialului folosit (fie el metal, plastic, hârtie, material textil etc..) – un aspect relevant atunci când vine vorba și de timpul alocat producției (unele produse, în mod cert, se vor prelucra mult mai repede decât altele).

La fel de importantă și de neignorat este și resursa umană; forța de muncă, rezultatele și timpul alocat producției – aceste elemente vor impacta substanțial buna desfășurare a business-ului propus de dumnoavoastră.

Odată stabilite aspectele generale, negocierile se pot desfășura, iar dumneavoastră veți putea ajunge la prețul corect, cel de care aveți nevoie. Nu uitați, un preț mic nu este întotdeauna un avantaj, întrucât acesta poate compromite calitatea produsului și, implicit, relația dumneavoastră cu clientul. Bizz2China va asigura aceste aspecte, astfel încât dumneavoastră să vă puteți desfășura cu brio activitatea, sa vă dezvoltați afacerea și să obțineți profitul pe care îl urmăriți.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Ai ceva de spus pe această temă? Ești binevenit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *