Evoluția noastră ca oameni se poate caracteriza în multe feluri, mai ales dacă privim acest proces dintr-o perspectivă istorică. Ceea ce se poate observa de-a lungul timpului, însă, este faptul că, indiferent despre epoca la care ne-am referi, procesul de maturizare și dezvoltare cognitivă a unui om începe prin joacă.

Acest fapt, am putea spune, este un dat de la natură, și asta se poate observa cel mai bine dacă ne uităm pur și simplu la celelalte vietăți: primele lecții de viață sunt jocuri pe care adultul le monitorizează pentru a ajuta puiul să poată cândva fi capabil să se descurce singur: zborul păsărilor sau capacitatea de a se cățărare sau vânare a unei pisici sunt doar două exemple simple și la îndemână în acest sens: de aceea considerăm joaca drept o primă formă de cunoaștere esențială și de are nu trebuie să ne privăm.

Oamenii – cea mai dezvoltată dintre speciile de mamifere, singura capabilă de rațiune, empatie și iubire – au cu atât mai multă nevoie de joc în viața lor. În acest sens, de-a lungul timpului, am dezvoltat felurite obiecte care să ne probeze imaginația, creativitatea, îndemânarea – cu alte cuvinte: jucăriile. Aceste obiecte au evoluat odată cu noi, încercând de fiecare dată să satisfacă diferite abilități conforme cu contemporaneitatea: poate acum 50 de ani puteam vorbi despre jucării simple din lemn ori plastic (trenuleț, mașinuțe, păpuși etc.), însă astăzi avem mini-drone sau elicoptere wireless care pregătesc copiii pentru un viitor mult mai dezvoltat tehnologic.

Eate foarte important, deci, să ne asigurăm că punem la dispoziție copiilor noștri diverse jucării – asta pentru a-i ajuta să se maturizeze atât emoțional, cât și intelectual mai târziu.

O soluție rentabilă pentru achiziția acestor bunuri este importul lor; motivele sunt multiple, iar prețul este numai unul dintre ele. Importul din China, direct de la producător, merită din varii motive: dincolo de faptul că prețul nu cunoaște diverse adaosuri, calitatea acestor produse va fi conformă cu prețul – discutăm, deci, despre un preț rentabil și corect pentru dumneavoastră.

Bizz2China vă poate fi de folos în această privință – societatea noastră vă pune la dispoziție o varietate de opțiuni de cumpărare și vă poate face legătura cu marii producători. Mai mult, Bizz2China are grijă să se implice în comunicarea directă cu vânzătorul și să întreprindă negocierile și demersurile necesare pentru dumneavoastră. Ca atare, dacă sunteți în căutarea unor produse de acest tip (și nu numai, pe site puteți urmări o diversitate de categorii pe care le puteți importa), Bizz2China este opțiunea optimă pentru dumneavoastră. Fie că achiziționați aceste produse pentru comercializare directă ori că dețineți o afacere de distribuție de jucării, Bizz2China vă poate aduce colaboratorii perfecți în funcție de preferințele pe care le aveți.

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Ai ceva de spus pe această temă? Ești binevenit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *