Pare a fi foarte dificil pentru noi importatorii din China să ne dam seama de transportul maritim de containere din China . De ce ar trebui să folosim container de transport China ? Cum poti obține oferte de transport container China? Cum poti compara și sa obții o oferta ieftina ? Cum poti alege companiile de transport China maritim expeditor și de transport maritim ? Ce factori influențează prețurile de livrare ?

De ce să folosiți container de transport China?

Transportul din China cu containerul pe mare nu este singura soluție de transport China Romania maritim , dar , practic, aceasta este soluția cea mai populară și ieftină . Mai aveti transportul aerian , maritim și teren de marfă la alegere . Transportul aerian de mărfuri este foarte scump , și, desigur, mai rapid . Containerul de transport China maritim este ieftin , dar va dura în jur de o lună  de zile pentru containerul dvs. pentru a ajunge porturi din Romania . Pentru transportul maritim internațional cantitate , în cazul în care timpul de livrare nu este urgentă , cea mai mare parte vom folosi container China de transport maritim . Se foloseste transportul maritim de teren utilizate în mod normal , atunci când vânzătorul și cumpărătorul sunt în cele două țări legate între ele .

Cum poti obține oferte de transport maritim container din China ?

În mod normal , vom obține oferte de transport China maritim de containere China de transport maritim expeditor , dar în cazul în care cantitatea este într-adevăr destul de mare , puteți contacta companiile de transport China maritim pentru a obține reduceri în continuare  . Pentru oferte exacte , tot ce trebuie să faceți este să contactați informațiile de contact ale expeditorilor de transport China maritim pe site-ul , compara pretul si verifica ceea ce cel mai bun discount puteți obține . De transport maritim expeditor vă va ajuta , de asemenea, la vămuire . Expeditorii de transport China maritim poate ajunge preț în vrac de la companii de transport maritim , cu atât mai mare companiile de transport China Romania maritim expeditor sunt ,mai mult discount minim .

Ce lucruri influențează  stabilirea  prețurilor de transport maritim în China ?

Următorii factori vor influența de prețul de transport China cu un container China :

1 . În sezonul de vârf , prețul container de transport China vor fi extinse în sus .

2 . În cazul în care prețul petrolului merge în sus , prețul de transport maritim merge tot in sus .

3 . Diferite companii de transport maritim au prețuri cu o diferență , de exemplu , Maersk ( companie principală de transport maritim , scump, dar servicii de înaltă calitate , și în mod normal mai rapid decât alte companii de transport maritim ), sunt întotdeauna mai scumpe decât alte companii de transport maritim .

4 . Capacitatea sau scara de companii forwarder . În cazul în care companiile înainte este destul de mare , ei vor fi capabili de a obține cele mai bune reduceri de la companii de transport China maritim , atunci prețul lor va fi mai bună decât companiile expeditor mici . Unele companii de transport China maritim expeditor mijlocii și mici, nu in contact direct cu companii de transport China maritim , deoarece acestea nu sunt suficient de mari , ei contactați marile companii expeditor loc . Și în acest caz , prețul lor este mai puțin competitiv .

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Ai ceva de spus pe această temă? Ești binevenit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *