Coronavirus: care este impactul asupra importurilor tale din China?

Cu toate discutiile, dezbaterile si ingrijorarile legate de Coronavirus, alaturi de riscurile reale pe care acest nou virus le aduce la adresa sanatatii si chiar vietii celor infectati, este absolut firesc sa va ganditi de doua ori inainte de a va decide sa calatoriti in China, in perioada urmatoare. Chiar si daca aveati planuri de calatorie care nu erau legate de turism, ci de afaceri! De mai bine de 15 ani, Bizz2China a sprijinit sute de companii cu importurile pe care acestea le-au efectuat din China. Si inca facem acest lucru, in ciuda dificultatilor aduse de Coronavirus! Pe 21 februarie 2020, intreaga noastra echipa din China si-a reluat activitatea, asigurandu-se ca pentru clientii nostri totul va decurge in conditii normale, pentru ca afacerile nu trebuie sa se opreasca, nici macar in fata unui nou virus! Acum, mai mult ca niciodata, va putem ajuta sa va continuati activitatea, sa importati din China toate marfurile de care aveti nevoie si sa va diferentiati de competitori!

Lasati Bizz2China sa se ocupe de:

  • gasirea furnizorilor / fabricilor celor mai potrivite. Noi stim care dintre fabrici si-au repornit activitatea, care sunt inca inchise si care au probleme cu productia, din cauza Coronavirus-ului!
  • alegerea furnizorului cu marfuri de calitate, in interesul Dvs! De-a lungul anilor, am eliminat toti producatorii nesiguri / neseriosi / cu produse de slaba calitate si ne-am creat relatii de afaceri solide cu sute de fabrici, astfel incat sa va putem asigura alegerea unor produse de calitate, asa cum va doriti!
  • gasirea celui mai bun raport calitate / pret pentru produsele si marfurile de care sunteti interesati!
  • asigurarea faptului ca termenele de productie si livrare vor fi respectate si indeplinite!
  • efectuarea controlului de calitate pentru produsele pe care le-ati comandat
  • organizarea transportului si formalitatilor vamale (daca este necesar)

Noi suntem partenerii tai de incredere pentru a dezvolta o afacere cu produse fabricate in China!

Poti conta pe noi!