Romania:

China:

Solutii si Preturi

Vrei sa importi din China si nu stii cum? Te putem ajuta cu:

- Identificare produse;

- Cotatie transport FCL si LCL;

- Calcule taxe vamale;

- Calcule transport logistic.

Iti putem oferi aceste servicii pentru tarife cuprinse intre: 100-300 RON.

Ai un plan de afaceri? Treci la fapte

Construiesti o casa, o pensiune, un hotel, un restaurant sau o cladire de birouri si e posibil sa depasesti bugetul stabilit? Vrei sa minimizezi costurile? Cumpara din China.
Materiale de constructii, mobilier, electronice si electrocasnice - toate iti stau la dispozitie doar contactandu-ne.


Cu un portofoliu impresionant si o baza de date actualizata permanent, Bizz2China iti va gasi partenerul de afaceri China potrivit.

Costurile se reduc prin simplul fapt ca produsele solicitate vor veni direct de la producator. De asemenea, Bizz2China va identifica pentru tine o gama larga de produse China pentru solutii office si hotelier: mobilier, echipament IT, birotica si consumabile, toate la costuri sub media de piata.

Vei beneficia de strategii de consultanta import China si achizitie la nivel profesional, urmand ca toate eforturile de cautare, costisitoare atat ca timp cat si ca resurse financiare, sa fie eliminate, iar tie iti va ramane doar sa receptionezi produsele comandate. Testat de-a lungul timpului, sistemul „door to door” reprezinta modalitatea cea mai eficienta pentru incheierea unei tranzactii de import China cu deplin succes.

Cu Bizz2China nu vor exista depasiri ale termenelor limita si nici nu vei intampina dificultati aferente acestor tipuri de tranzactii.