Romania:

China:

Prezentare generala

Cinci cai prin care Bizz2China te poate ajuta sa gasesti furnizorul potrivitTrimite-ne un mesaj cu toate specificatiile produselor (materiale folosite, intervalul de timp necesar, cantitatea dorita etc.). Ataseaza poze, documente relevante pentru a ne face o idee cat mai clara asupra a ceea ce iti doresti.

Echipa Bizz2China poate: gasi si verifica o gama de furnizori in sistem „door to door”; efectua controale asupra furnizorilor (licenta de afacere, licenta de export, istoric al tranzactionarilor); comanda mostre; intocmi o lista cu furnizori care se califica pentru vizite ale fabricilor; intocmi contractele de vanzare; organiza logistica in sistem „door to door”; aranja controale de calitate.

Multi clienti apeleaza la noi dupa ce au identificat furnizorii, insa se blocheaza in aceasta etapa.

Echipa Bizz2China va verifica daca furnizorul este unul de incredere. Asta presupune controlarea licentei de afacere si contactarea clientilor existenti. Vom constata daca este intermediar sau producator. In cazul in care cercetarile noastre au un rezultat negativ, iti vom recomanda un alt furnizor.

Bizz2China poate avea rolul de negociator, poate stabili proceduri pentru controalele de calitate, poate intocmi contractele de vanzare si sa dispuna comanda in numele tau. Ne mandrim cu faptul ca nici un client nu a fost inselat de vreun furnizor.

Detinem o baza importanta cu furnizori cu care lucram de ani buni. Ne-am convins de calitatea relatiilor si ne-am castigat reciproc simpatia. Acest parteneriat ne ofera cotatii de pret rapide, costuri preferentiale si fiabilitate.

Bizz2China va gasi pentru tine furnizori care sa iti fabrice produsele. Indiferent de complexitatea lor putem gasi solutiile potrivite.

Bizz2China are o experienta vasta cu importatori si sunt multe motive pentru care ne folosesc serviciile.

In primul rand, aprovizionarea, negocierile de pret, confirmarile specificatiilor produselor pot constitui procese care consuma timp. Cei mai multi prefera un partener de incredere care sa preia aceste griji. Acest lucru i-ar face sa se concentreze pe afacerile lor.

In al doilea rand, partenerii nostri folosesc Bizz2China ca o extensie a firmelor lor. Nu poti inlocui prezenta unui om pe teren in China care sa iti urmareasca interesele si nevoile. Fabricile fac greseli. Ele vor incerca sa le acopere sau sa scape trimitindu-ti produse de proasta calitate. Cu Bizz2China vei economisi sute de lei asigurandu-ne ca vei primi exact ceea ce ai comandat.