Romania:

China:

Identificare furnizori

Iti spunem in cine sa ai incredere

Identificarea furnizorului din China potrivit necesita mult timp. Un simplu click pe Internet si te vei trezi cu zeci de pagini cu producatori. Insa in cine sa ai incredere, cand tu esti in Romania, iar ei sunt in China? Trebuie sa afli cat mai multe informatii despre ei inainte de a te decide cu cine bati palma.

Si apoi vine momentul in care trebuie sa cantaresti a cui oferta este cea mai buna in raportul calitate pret.
Si drumul nu se incheie aici. Te vei lovi in curand de barierele culturale si lingvistice.

Scapa de toate aceste griji si apeleaza la noi cu incredere pentru un import din China reusit pe toate planurile.


Te bate gandul sa importi din China? Iar daca esti multumit de cum decurg lucrurile, ai vrea sa continui? Gasim impreuna metoda de aprovizionare potrivita!

Bizz2China – Import-Export Marfa Produse China – coordoneaza toate fazele lantului de aprovizionare, de la identificarea produsului companiei pana la destinatia finala a produselor in centrele de desfacere ale clientilor nostri oriunde in Romania.

Sunt furnizori buni in China, dar selectia acestora este o treaba pentru angajatii nostri care au mers la fata locului si s-au convins de calitatea serviciilor oferite. Nu poti face acelasi lucru din biroul tau din Romania. Lasa lucrul asta in seama expertilor nostri.


Ce este diferit la noi? Avem birou si in China


Avand un birou in China, Bizz2China rezolva problemele in ore, nu in zile, eliminand neintelegerile si intarzierile care determina depasiri de buget. Printre avantajele noastre se numara: o comunicare imbunatatita cu fabricile din China, cresterea calitatatii, preturi mai mici, accelerarea procesului si eliminarea surprizelor.


Nu exista substitut in  a avea pe cineva pe teren in China urmarindu-ti interesele si nevoile. Fabricile fac greseli. Ele vor incerca sa le acopere sau sa scape trimitindu-ti produse de proasta calitate. Cu Bizz2China vei economisi sute de lei asigurandu-ne ca vei primi exact ceea ce ai comandat.

Video

"Un parteneriat de succes! Asa as descrie colaborarea noastra cu Bizz2China. Sunt o echipa flexibila, dinamica, tanara, dar cu experienta. O singura vizita in China a fost suficienta pentru a ne convinge de calitatea serviciilor acordate de aceasta companie importurilor noastre." - Dargo Imp-Ex S.R.L.

"Cei de la Bizz2China au fost extrem de eficienti, atat in identificarea produselor de care am avut nevoie cat si in negocierile cu partea chineza, dar mai ales transportul, chiar s-a respectat termenul de <>." - Professional Event Group.

"Colaborarile pe care le-am avut si pe le avem in continuare cu Bizz2China sunt adevarate relatii profesionale de afaceri, activitatile noastre de import fiind perfect coordonate de dinamismul personalului Bizz2China, atat in Romania cat si in China." - Simco Import Tex