Romania:

China:

Cum functioneaza

1. Trimite-ne specificatiile produselor dorite.


Noi vom identifica producatorii din China potriviti si vom incepe negocierile in locul tau. Account manager-ul desemnat sa se ocupe de tranzactie va face o verificare amanuntita asupra legitimitatii producatorului.

De asemenea vei primi esantioane, impreuna cu toate costurile pana la receptionarea in depozitul tau. Esantioanele produselor vor ajunge la tine pentru a-ti oferi certitudinea calitatii marfii importate din China.

2. Aprobarea comenzii.


O data aprobata comanda, Bizz2China va desfasura urmatoarele operatiuni: controlul calitatii produselor din China; completarea contractelor de vanzare; organizarea intregii logistice (shipping, rute transport catre beneficiar).

Video

3. Plata catre producator.


Dupa ce te-ai asigurat ca in contract sunt stipulate toate conditiile tale, urmeaza semnarea lui de catre tine si partenerul chinez. E momentul pentru efectuarea platii.

O data stabilita cantitatea si definitivate operatiunile de mai sus, Bizz2China va efectua toate formalitatile de import din China catre tine in sistemul “door to door”:

  • shipping;
  • logistica;
  • permise;
  • completarea formularelor pentru taxe;
  • asigurari.


Serviciile Bizz2China de import nu inseamna doar un negociator experimentat si un important cunoscator al pietei chineze de marfuri, ci si simplificarea tuturor operatiunilor logistice.

Intrebari frecvente despre serviciile noastre


Bizz2China este unul dintre putinii consultanti de afaceri dedicati consilierii clientilor cu privire la importurile din China. Iti oferim toate instrumentele pentru a incheia o afacere de succes. De la prospectarea marfurilor, controale de calitate si transport. Ne ocupam de tot.
Facem ca importurile sa se realizeze fara probleme. Asta include: identificarea furnizorului; comparatii de marfa; negocierea pretului si a cantitatii; oferirea de oferte actuale pentru produsele prospectate; intocmirea de contracte si procesul de achizitie; controale de calitate; shipping, taxe portuare si asigurari; formalitati vamale; servicii de traducere. Serviciile noastre sunt proiectate astfel incat intregul proces de import sa fie stabil si sigur
Multi oameni apeleaza la noi cand ajung in acest punct. Este un lucru sa gasesti un furnizor pe Internet si altceva sa ii trimiti sute de lei unei entitati necunoscute din China. Bizz2China poate verifica daca furnizorul gasit de tine este de incredere si poate interveni in procesul de negociere. Si chiar iti poate oferi o lista cu furnizori pentru a compara ofertele.
Factorii de risc privitor la importul din China fara un control al calitatii adecvat sunt extrem de mari. Tocmai din acest motiv Bizz2China recomanda un control al calitatii, fie personal, fie apeland la specialistii nostrii ce au drept portofoliu sute de tranzactii incheiate cu succes.
Bizz2China are o experienta vasta cu importatori si sunt multe motive pentru care ne folosesc serviciile. In primul rand, aprovizionarea, negocierile de pret, confirmarile specificatiilor produselor pot constitui procese care consuma timp. Cei mai multi prefera un partener de incredere care sa preia aceste griji. Acest lucru i-ar face sa se concentreze pe afacerile lor. In al doilea rand, partenerii nostri folosesc Bizz2China ca o extensie a firmelor lor. Nu poti inlocui prezenta unui om pe teren in China care sa iti urmareasca interesele si nevoile. Fabricile fac greseli. Ele vor incerca sa le acopere sau sa scape trimitindu-ti produse de proasta calitate. Cu Bizz2China vei economisi sute de lei asigurandu-ne ca vei primi exact ceea ce ai comandat.