Romania:

China:

Controlul Calitatii

Controlul calitatii, un pas ce nu trebuie neglijat

A importa din China fara un control detaliat al calitatii marfurilor implica factori de risc ce pot afecta in mod negativ succesul tranzactiei. Supervizarea permanenta a procesului tehnologic inseamna protejarea investitiei.Fabricantul trebuie sa fie constient pe toata durata colaborarii de existenta unui control de audit asupra procesului tehnologic.

Acest tip de control nu are ca scop sa remedieze neregularitatile aparute ci sa previna aparitia acestora. Obtinerea unor esantioane de productie de la bun inceput reprezinta stabilirea unor standarde de calitate ce urmeaza a se respecta pe tot parcursul procesului, aceste standarde impunandu-se producatorului de la bun inceput prin contract.

Se vor face de asemenea teste comparative la intervale regulate de timp pentru verificarea calitatii produselor. Dorim sa specificam ca din nenumarate motive, unii producatori chinezi nu respecta in totalitate termenii exacti ai specificatiilor produsului, ajungandu-se astfel la situatii dintre cele mai delicate, aproape imposibil de rezolvat in mod favorabil pentru importator din China.

In acest sens Bizz2China va oferi suport permanent si va face demersurile necesare evitarii oricarei inadvertente.

Video