Romania:

China:

Clienti multumiti si vizitele la fabricile din China

Clienti multumiti si vizitele la fabricile din China

După cum am menţionat în repetate rânduri, echipa Bizz2China oferă clienţilor posibilitatea de a vizita fabricile din China, pentru a vedea exact locul unde se fabrică marfa pe care doresc să o comande. În acest fel, omul de afaceri care optează pentru această facilitate, va beneficia de toate condiţiile: oferim toate facilităţile clienţilor care vor acest lucru şi asigurăm absolut tot, de la translator şi cazarea în China, până la şoferul care-l va transporta pe client, acolo unde este nevoie. Asa ca, daca vrei sa optezi pentru import China, echipa noastra te poate ajuta. 


Astfel, va cunoaşte firmele serioase, cu care avem parteneriate de ani buni, va putea vedea şi alege marfa pe care şi-o doreşte. După aceea, echipa noastră se ocupă de restul detaliilor, cum ar fi: control tehnic de calitate, consolidarea containerului de marfă care va pleca spre România, declaraţia vamală de export, etc. Practic, ne ocupăm de transportul  mărfii, până la "uşa" clientului.  


Vestea buna este ca viitori clienti pot salva până la 50% din bugetul iniţial, dacă aleg să colaboreze cu echipa Bizz2China. Practic, va găsi produsele căutate la un preţ mult mai mic, fără a face rabat de la calitate.Desigur că decizia finală aparţine clientului, care va hotărî de la ce firma doreşte să cumpere produsul căutat, în funcţie de opţiunile pe care i le prezentăm. 


Pentru a intelege cat mai bine despre ce vorbim, Bizz2China iti prezinta o galerie foto cu clientii care au optat sa colaboreze cu echipa noastra, de-a lungul timpului.