Romania:

China:

Articole pentru Martie 2016

Pune-ţi afacerea pe picioare cu DOAR 50% din bugetul propus!

Cu siguranţă şi tu ai vrea că afacerea ta să prospere, fără să fii nevoit să investeşti sume de bani uriaşe.

Tocmai de aceea, este momentul sa apelezi la Bizz2China, o echipa de specialisti in domeniul achizitiilor din China, care te va ajuta sa importi marfa dorita, la cele mai accesibile preturi. 

El voia să meargă la studii in Anglia dar parinţii l-au trimis in China

Claudiu Ciobanu ştia încă din clasa a unsprezecea că vrea să facă facultatea în afara ţării. Voia să meargă în Anglia, dar părinţii l-au convins să încerce o facultate din China, care îi va da mai multe posibilităţi. Claudiu Ciobanu a plecat în 2001 să studieze mandarina, iar din 2003 comerţul internaţional în China, la University of International Business & Economics (UIBE).

ECHIPA BIZZ2CHINA – MOTORUL AFACERII TALE!
BIZZ2CHINA ofera cele mai avantajoase servicii de consultanta pentru produsele provenite din lumea asiatica destinate pietei din Romania si Uniunea Europeana. BIZZ2CHINA este astazi un nume in lumea afacerilor punand clientilor la dispozitie servicii complete realizarii afacerii dorite. Echipa BIZZ2CHINA se implica din primul moment in care clientul apeleaza la serviciile sale pana la ultima formalitate necesara comercializarii bunurilor achizitionate.

Activitatile in fabricile din China s-au redus

Activitatile in fabricile din China s-au redus pentru a patra luna consecutiv în aprilie , da semnale de slăbiciune economică în trimestrul al doilea , un studiu preliminar a arătat , miercuri , cu toate că ritmul de scădere a facilitat cu ajutorul unor măsuri de politică pentru a aresta încetinirea .

Este esențial sa efectuati cercetari adecvate privind potențialii furnizori din China. Informațiile furnizate de către un potențial furnizor de pe site-ul său și de alte canale mass-media este un început bun , dar ai nevoie pentru a verifica dacă un furnizor China , de fapt, există și este ceea ce se pretinde a fi . Această verificare se poate face în mai multe moduri . Aranjeaza o vizită la agenția guvernamentală locale relevante pentru a verifica înregistrarea companiei .

Afişare 1 - 5 din 20 (4 pagini)