Romania:

China:

Deschide propriul tau magazin cu articole destinate sezonului de toamna

Deschide propriul tau magazin cu articole destinate sezonului de toamna


Daca vrei sa ai succes in afaceri, ar fi o idee buna sa gasesti o nisa, in care sa te poti exprima cu usurinta. De exemplu, ar fi o idee buna sa deschizi propriul tau shop cu articole destinate ploii. Adica ai putea vinde pelerine de ploaie, umbrele, cizme din caucius si multe alte articole perfecte pentru acea perioada a anului. 


Vestea buna este ca, daca ai aceasta idee, poti importa marfa direct din China, asa ca ai putea economisi multi bani, deoarece costurile aferente marfii nu vor mai fi atat de ridicate. 


Daca ai facut un research in acest domeniu probabil ca ai remarcat ca nu exista o concurenta atat de mare, asa ca ai putea porni o astfel de afacere. Ar fi o idee sa te nisezi si mai mult, astfel ai putea cumpara si articole de ploaie destinate copiilor. 


Inainte de a porni un business ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte. Ar fi important sa alegi articole vandabile, pe care sa nu le comercializeze foarte multi, astfel incat sa poti avea succesul scontat. Daca vei alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti in ale achizitiilor din China, poti fi sigur ca businessul tau este pe drumul cel bun. 


Pentru ca, a importa din China nu este chiar atat de simplu, cum ai fi tentat sa crezi, la prima vedere. Daca vei aprofunda putin aceasta idee, vei vedea ca este nevoie de cineva care sa: identificarea furnizorilor, achizitie si negocieri, controlul tehnic de calitate, consolidarea containerului de marfa care va pleca spre Romania, declaratia vamala de export. Bizz2China are o experienta de peste 10 in acest domeniu, echipa fiind familiarizata cu importul produselor din China. Avand in vedere acest fapt, poti fi sigur ca marfa cumparata este una calitativa, firma cunoscund bine fabricile si furnizori seriosi. Desigur, aceasta este doar una dintre idei, pentru a te inspira si a-ti da seama ce se potriveste cel mai bine afacerii tale, ar fi bine sa vizitezi si sectiunea noastra de Produse