Romania:

China:

Articolele din promotii, adevarate afaceri pentru cei care importa marfa din China

Articolele din promotii, adevarate afaceri pentru cei care importa marfa din China

Poate ca si tu ai observat ca majoritatea companiilor,inclusiv cele renumite, recurg la tot felul de metode de a atrage clientii, unadintre ele constand si in oferirea cadourilor, la achizitionarea anumitor produse.

 

Promotiile la tot ceea ce inseamna mancare, haine, bauturialcoolice, ne-au acaparat, iar multi oameni isi doresc sa castige diverseobiecte puse la bataie, in timpul acestor campanii publicitare.

 

Dar, daca ai stat vreodata sa te gandesti, pana si cele maimari companii, de la Coca Cola si pana la Nestle, fac tot posibilul pentru acastiga clientii, tocmai de aceea investesc sume de bani uriase pentru acunoaste, cat mai bine, profilul clientului ideal. Angajeaza specialisti pentrua stabili toate aceste detalii, iar managerii stiu, pe viitor, ce fel decampanii publicitare este indicat sa realizeze.

 

Dupa ce au pus la punct toate aceste aspecte, acestebranduri stiu cum sa atraga viitori clienti si cum sa-i mentina pe cei pe careii au deja.

 

Majoritatea obiectelor concepute pentru a fi distribuite inpromotii, sunt realizate in China sau aduse din import China, asa ca, dupa cumvezi, nu exista companie celebra care sa nu fi lucrat cu China sau care sa nuaiba un birou in aceasta tara, unde oamenii de afaceri prosperi incep sa fietot mai numerosi.

 

Asa ca, daca te gandesti sa oferi un obiect promotional, aiputea cu usurinta sa il produci acolo, asa ca nu ar trebui sa excluzi un importchina.

 

Dar, inainte de toate, gandeste ca un antreprenor de succes,invata sa iti cunosti clientul ideal, ce isi doreste, ce gandeste, ce varstaare, etc, in acest fel vei reusi sa dai un plus de valoare afacerii tale.

 


Desigur, asigura-te ca obiectul pe care vrei sa-l oferi esteunul calitativ, in acest fel poti fi sigur ca succesul campaniei tale va fi celscontat si vei atrage noi clienti, iar altii vor fi interesati sa cumpere de latine.