Romania:

China:

Afaceri China

Imbunatatirea relatiilor internationale, reformelor guvernamentale, o economie în expansiune , a crescut potentialul de a face afaceri cu China, o afacere cu potential lucrativ.
A face afaceri în China înseamna ca oamenii de afaceri vor veni în contact cel mai frecvent cu oameni de afaceri chinezi si oficiali. Este imperios necesar ca cei care fac afaceri import China sa afle mai multe despre domenii precum cultura de afaceri, eticheta de afaceri, de protocol de întâlnire si tehnici de negociere, în scopul de a maximiza potentialul lor de afaceri China Romania.

În acest scurt ghid pentru a face afaceri în China firma noastra Bizz2China, va prezinta anumite aspecte si strategii pentru a incheia un parteneriat cu furnizori chinezi. Acestea sunt menite sa reprezinte sfaturi cu privire la a face afaceri în China, dar o evidentiere a unor domenii-cheie importante s-ar putea întâlni.
Mediul de afaceri import China implica întotdeauna întâlniri si socializari cu oameni de afaceri. Chinezii sunt dornici de a avea persoana de afaceri in fata - mai ales atunci când fac afaceri China.

Limbajul corpului si miscarea ambelor zone ar trebui sa fie constiente atunci când faci afaceri import China. Tu ar trebui sa fii întotdeauna calm, concentrat si controlat. Postura corpului trebuie sa fie întotdeauna formala si atenta ca acest lucru arata ca aveti auto-control si sunteti demni de respect.


Atunci când faci afaceri China Romania, de stabilirea unui contact care sa actioneze ca un intermediar este important. Acest lucru aduce cu sine mai multe beneficii. Ele pot actiona ca o referinta, fie interpret si sa navigati prin birocratia, sistemul juridic si retelele de afaceri locale.


Chinezii sunt renumiti in a fi negociatori duri. Scopul lor principal în cadrul negocierilor sunt "concesiile". Sa ai întotdeauna în vedere acest lucru atunci când se formuleaza propria strategie. Trebuie sa fiti dispusi sa aratati un compromis si pentru a asigura negociatorii lor, sa simta ca au câstigat concesiile majore.

Asigurati-va ca v-ati facut temele înainte de a face afaceri China. Planul in chineza meticulos si va cunoaste afacerea dvs cu ajutorul unui import China.