Romania:

China:

Achizitii si negocieri

Esti bun la negocieri?

Pentru chinezi, negocierile sunt ocazii sociale importante, in cadrul carora se consolideaza relatiile.

Bizz2China protejeaza interesele partenerilor sai, pe toata durata procesului de import China pana la depozitarea produselor din China. Dupa identificarea si contactarea producatorului, Bizz2China va initia un proces de negociere si consultanta al achizitiilor, menit sa stabileasca conditiile definitive ai termenilor contractuali.

Odata asezati la masa tratativelor, inarmati cu un pachet informational solid, vom sti sa negociem termenii financiari si economici, sa facem cunoscute cerintele exacte in ceea ce priveste modalitatile de productie, sa redefinim avantajele intregului proces de servicii import China.

Parteneriatul cu noi iti ofera in tot acest timp un real avantaj: cunoasterea prealabila a costurilor de productie si transport precum si monitorizarea pas cu pas a acestor procedee.
O strategie bine conceputa de la bun inceput, un suport permanent din partea Bizz2China ce va elimina obstacolele lingvistice si de ordin cultural, toate aceste aspecte vor fi aliatii tai si vor deschide noi orizonturi economice si noi oportunitati.

Aducem un plus in parteneriatele noastre prin prezentarea unor prognoze economice reale si printr-o analiza atent efectuata a mediului de afaceri China aferent domeniului de care esti interesat.

Orice activitate desfasurata de Bizz2China implica responsabilitate, comunicare adecvata si multa implicare.